Petrică Dragoș: „Suntem uniți și asta se simte și la meciuri și la antrenamente”

Marius ANGHEL 01 Oct. 2013, 16:41 Seria 2
Petrică Dragoș:**

Olimpia a reușit o nouă ispravă de poveste la Arad. Elevii lui Csik au câștigat cu 2-1 și cum ne-au obișnuit în acest sezon, golul decisiv a venit în prelungiri. Deja se rescriu și glumele din lumea fotbalului, Olimpia fiind comparată cu o trupă nemțească. „Ești sigur că ai bătut Olimpia doar când îi vezi pe jucători urcați în autocar, după meci” e un comentariu apărut după jocul de la Arad.

La UTA golul victoriei a venit de la Petrică Dragoș. Atacantul, intrat în locul lui Bujor a finalizat o centrare perfectă a lui Lemac și a adus Olimpiei al doilea succes din acest sezon. „Era păcat să nu câștigăm la Arad. I-am prins într-o perioadă nu tocmai bună și trebuia să profităm. Am dominat clar și eu mă bucur că atât cât am jucat, mi-am făcut datoria” a spus Petrică Dragoș la emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

Dragoș a mai adăugat că marele avantaj al Olimpiei îl reprezintă forța grupului. „Suntem uniți și acest lucru se simte și la meciuri și la antrenamente. Nu contează cine e titular și cine e rezervă, când intrăm pe teren încercăm să dăm totul. Sunt conștient că va veni momentul în care voi avea șansa mea să joc titular”, a mai spus Dragoș, care a evoluat de-a lungul carierei și la Arad, la ACU și la Oțelul Galați în perioada 2008-2009.

Legat de obiective, Dragoș a pomenit că și-ar dori să revină în Liga 1 chiar cu Olimpia dacă se poate, iar că în acest sezon își dorește ca echipa să rămână în partea superioară a clasamentului. „Obiectivul nostru este să scoatem maxim din fiecare meci, în principiu să nu ieșim învinși de pe teren. Vom vedea unde ne duc rezultatele până la urmă. Sper să obținem cât mai multe victorii indiferent că ele vin pe finalul meciurilor sau mai devreme”, a încheiat Dragoș.

Cu CSU Craiova la TVR 1

Olimpia va juca sâmbătă la Craiova cu CSU, iar partida va fi transmisă în direct de TVR1.
De remarcat că fără să vrea, centralul careian, Istvan Kovacs, a dat o mână de ajutor Olimpiei după ce a eliminat sâmbătă seara trei jucători de la CSU Craiova în partida de la ASA Târgu Mureș. Astfel, jucătorii Pleșan, Izvoranu și Dragalina vor fi suspendați și nu vor intra pe teren în duelul CSU Craiova-Olimpia.

Dragomir și Suciu la examen pentru licență

Secunzii Olimpiei, Lulu Dragomir și Ovidiu Suciu, alături de Cosmin Iuhas, Cristi Popa și Dorin Țuțuraș participă azi la Casa Fotbalului, la testarea antrenorilor ce vor să obțină licența UEFA. „Îmi pare rău că n-am făcut mai repede acest curs și n-am luat licența. Sper să trecem cu bine peste și apoi să obținem o derogare de la FRF pentru a putea sta cu… liceță pe bancă” a spus Ovidiu Suciu, și el invitat la emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

Sursa: Gazeta Nord Vest

Foto: Lucian DĂ‚NILĂ‚

Marius ANGHEL 01 Oct. 2013, 16:41 Seria 2
Pe aceeași temă