Penescu vrea să revină în fotbal: „Când trec pe lângă stadion îmi vine să plâng”

24 Feb. 2012, 11:30 Seria 2
Penescu vrea să revină în fotbal:**

Magistrații de la Tribunalul Ploiești au judecat ieri un nou termen în care omul de afaceri Cor­nel Penescu este acuzat că a dat mită mai multor arbitri pentru a ajuta pe FC Argeș să câștige anumite meciuri din Liga I. La această ședință, avocatul fos­tului pa­tron de la FC Argeș a venit cu o so­li­ci­tare neașteptată: „Onorată instan­ță, vă rugăm să dispuneți ridicarea in­terdicției clientului meu de a participa la evenimente sportive, pentru că are o propunere de a fi angajat ca administrator delegat la FC Ar­geș!”.

Cu alte cuvinte, Penescu a cerut instanței să revină în fenomen la clubul condus de fiul său, căruia i-a cedat acțiunile după ce a fost a­restat în 2009. Apărătorii lui Penescu au spus că acesta are o situație financiară precară și are nevoie de un loc de muncă, după ce banca i-a vân­dut casa în care locuia.

Omul de afaceri a încercat să-i înduplece pe judecători, spunându-le că nu poate trăi fără fotbal: „Când trec pe lângă stadion, îmi vine să plâng! Vreau să revin în fenomen!”. Până la închiderea ediției, ma­gis­trații nu se pronunțaseră în privința cererii lui Pe­nescu.

Sursa: Curierul Zilei

24 Feb. 2012, 11:30 Seria 2
Pe aceeași temă