Pendiuc vrea să ajute FC Argeș: „Trebuie să facem ceva și să punem cu toții umărul”

Marius ANGHEL 21 Jan. 2013, 15:20 Seria 2
Pendiuc vrea să ajute FC Argeș:**

În ultima perioadă au apărut tot mai multe promisiuni din partea primarului orașului Pitești, Tudor Pendiuc, cu privire la sprijinul pe care intenționează să îl acorde echipei de fotbal FC Argeș pentru o revenire a piteștenilor în Liga I. Numai că de la promisiuni la fapte există o mică-mare diferență, iar argeșenii încă nu au reușit să promoveze în Liga I.

Anul 2013 a debutat cu o nouă promisiune făcută de către primarul orașului Pitești legată de un eventual sprijin pentru echipa de fotbal antrenată de Iulian Crivac. Primarul a precizat că aceasta este cea mai mare durere pe care o are ca șef al orașului pe plan sportiv, dar că speră ca în cel mai scurt timp lucrurile să se schimbe.

„Cea mai mare durere pe care o avem pe plan sportiv este legată fără discuție de FC Argeș. Ne doare faptul că au trecut trei sau patru ani, iar echipa tot în Liga a II-a se află. Vă spun sincer că am purtat acum câteva zile o discuție cu doamna Gica Dobrin, am vorbit și cu domnul Cătălin Barbu și foarte probabil o să mai existe ceva discuții cu dânșii. Nu trebuie să acceptăm ca echipa să mai continue mulți ani de acum înainte în această situație. Trebuie să facem ceva și să punem cu toții umărul pentru a ajuta echipa de fotbal, iar dacă această revenire în Liga I nu va fi posibilă la finalul acestui sezon competițional, măcar să avem o echipă foarte puternică la meciurile ce vor urma după aceea în ediția viitoare de campionat, sezonul 2013 – 2014, pentru ca atunci să vină și promovarea”, a declarat Tudor Pendiuc pentru fcarges.ro.

 

Marius ANGHEL 21 Jan. 2013, 15:20 Seria 2
Pe aceeași temă