Pendiuc încă mai crede că poate salva echipa: „Altfel nu mai abordam acest subiect”

Marius ANGHEL 17 Jul. 2013, 16:00 Seria 2

În cadrul unei conferințe de presă susținută la Primărie, Tudor Pendiuc a vorbit despre situație echipei FC Argeș.

„Oriunde mă duc mă întreabă lumea de FC Argeș. Le-am spus să mă mai lase pentru că nu pot să iau decizii peste noapte. Am auzit prin presă că se laudă unii că au adus ei investitori la FC Argeș, dar pe mine nu m-a sunat nimeni să discutăm despre o eventuală preluare a echipei. Să nu creadă lumea că este coadă de investitori la primărie, iar eu nu vreau să-i primesc. Până în acest moment, nu am fost sunat de nimeni. Eu totuși cred că echipa se va salva, altfel nu mai abordam acest subiect”, a declarat edilul orașului.

Au început antrenamentele

La două zile de la reunirea lotului, alb-violeții au început serios antrenamentele, chiar dacă situația de la echipă nu este una foarte bună. Astfel, după ce aseară o parte din jucători au efectuat câteva alergări ușoare, astăzi fotbaliștii au făcut și primul antrenament sub comanda lui Iulian Crivac și Adrian Dulcea.

Alb-violeții s-au pregătit pe terenul II de antrenament, iar alături de ei a fost și Iulian Tameș, mijlocașul dorind să revină în Trivale dacă gruparea ar fi preluată de un investitor.

Cu exepția lui Dănuț Ivănică, toți fotbaliștii care stau în afara Piteștiului nu s-au prezentat la ședința de pregătire.

Chiar dacă echipa a fost înscrisă în liga a II-a, în acest moment situația este incertă la club, iar dacă până luni nu va apărea un investitor în Trivale, administratorul judiciar Nicolae Enoiu le-a promis jucătorilor că vor deveni liberi de contract.

Text și foto: Sport Argeș

Marius ANGHEL 17 Jul. 2013, 16:00 Seria 2
Pe aceeași temă