Pendiuc: „Avem un investitor interesat de FC Argeș”

Marius ANGHEL 29 May. 2013, 16:37 Seria 2
Pendiuc:**

La conferința de presă de astăzi de la Primaria Pitești a fost dezbătut și subiectul legat de viitorul echipei FC Argeș după ce acționarul majoritar a anunțat că este dispus să renunțe la echipa alb-violetă. Primarul Tudor Pendiuc a anunțat că sunt persoane interesate să investescă, dar numele lor nu va fi făcut încă public.

„Avem un investitor interesat de FC Argeș, o parte din acțiuni sau tot clubul pot fi cedate, dar vom face un audit financiar, pentru că vrem să vedem și ce datorii are clubul, nu doar la Fisc. Pe mine mă preocupă problema echipei FC Argeș, care nu va dispărea, și nu se va desființa”, a spus Tudor Pendiuc.

Conform Direcția Generală a Fi­nan­țelor Publice Argeș, datoriile clubului ajung la 750 000 de Euro. Pe 15 martie, FC Argeș nu a achitat rata stabilită în graficul de eșa­lo­na­re, iar pe 15 mai 2013, Fiscul a emis decizia de constatare a pierderii valabilității eșalonării la plată.

La doar o zi după emi­te­rea acestei decizii, FC Argeș a so­licitat menținerea eșalonării a cărei valabilitate a fost pierdută, ca urmare a nerespectării con­di­țiilor cu păstrarea perioadei de eșalonare aprobate inițial.

Ce­re­rea făcută de clubul alb-violet se află în curs de solu­țio­na­re. Jucătorii sunt neplătiți de două luni și sunt șanse mari ca în curând o parte din ei să devină liberi de contract.

Conducerea clubului mai are datorii către antrenorii de la Cen­trul de Copii și Juniori Le­on­te Ianovschi, care nu și-au mai pri­mit banii de cîteva luni, dar și că­tre terți.

Sursa: Sport Argeș

Marius ANGHEL 29 May. 2013, 16:37 Seria 2
Pe aceeași temă