Pe „sec” după două trei runde, Olimpia se agață de meciul cu Pâncota: „Trebuie neapărat să învingem”

Marius ANGHEL 19 Sep. 2014, 19:02 Seria 2
Pe

Chiar dacă dintre cele trei runde scurse din prezenta ediție a Ligii a II-a, Olimpia Satu Mare a disputat doar două, ambele în deplasare, cu siguranță „galben-albaștrii” nu se așteptau să dețină „lanterna roșie” fără niciun punct în clasament. Mâine dimineață, „Oli” are ocazia să-și revină chiar la prima reprezentație în fața propriilor fani, adversară fiindu-i Șoimii Pâncota.

„Trebuie să obținem neapărat o victorie în fața propriilor suporteri”, a spus Cosmin Bodea în debutul conferinței de presă de astăzi, după care a atras atenția asupra atitudinii jucătorilor săi mai ales în confruntările cu formațiile abordabile. „Spre exemplu, la Caransebeș, nu ne-am prezentat ca o echipă de fotbal. Am crezut că dacă jucăm cu o echipă nou promovată, simpla noastră prezență în teren ne va ajuta să câștigăm meciul. Nu a fost așa”, a adăugat fostul tehnician al Oșorheiului.

Tot cu ocazia întâlnirii cu ziariștii, Bodea și-a manifestat principala nemulțumire legată de debutul slab de campionat. „Sunt puțin supărat pe unii jucători, mai reprezentativi, de la care m-aș fi așteptat la mai mult din partea lor. Să strângă echipa, să vorbească între ei, pentru că în viața unei echipe există momente grele  și numai dacă ești un grup unit poți să le depășești”, a mai explicat fostul fundaș, critica sunându-i și căpitanului echipei, Cosmin Iuhas, prezent și el la conferința de presă.

Antrenorul Olimpiei are tot lotul valid pentru acet meci. Chiar și Florin Mureșan, care acuza dureri la coloana ultimele zile, s-a antrenat normal și intră în calcule pentru meciul cu „șoimii” lui Cuedan.

Cel mai probabil, „Oli” va intra pe gazon în următoarea formulă: Anca – Burlacu, Heil, Bălău, Iuhas – Munteanu, Gavrilescu, Schwarzkopf, Bic – Bujor, Boștină.

Confruntarea de mâine, de la ora 11, va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Marius Chioran (Cluj-Napoca) la centru, Călin Cimponeriu (Lugoj) și Doru Lucaciu (Cluj-Napoca) la cele două linii. Observatori din partea Federației sunt Mircea Bucur (Tg. Mureș) și Alexandru Terheș (Oradea).

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 19 Sep. 2014, 19:02 Seria 2
Pe aceeași temă