Pavel ajunge la cuțit. Mijlocașul se va opera în Ungaria: „E cea mai bună soluție”

Marius ANGHEL 12 Nov. 2014, 16:42 Seria 2
Pavel ajunge la cuțit.** Mijlocașul se va opera în Ungaria:

Mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel, a optat în cele din urmă pentru intervenția chirurgicală, având în vedere faptul că tratamentul medicamentos ar fi fost de durată.

Diagnosticat cu hernie, în urma unor dureri lombare, mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel, a efectuat un control amănunțit la o clinică din Ungaria. Jucătorul spera ca problemele medicale să se rezolve doar cu tratament, însă medicii i-au recomandat intervenția chirurgicală, pentru a reveni cât mai repede pe teren.

„Până la urmă o să mă operez, sper să reușesc să mă programez cât mai repede. Din discuțiile pe care le-am avut cu medicul, recuperarea va dura undeva la trei luni. Acum depinde de organism, eu sper să mă refac cât mai repede. Dacă urmam un tratament medicamentos, ar fi însemnat o perioadă mai lungă de recuperare. În plus, nu aveam certitudinea că problemele medicale nu vor recidiva. De aceea, am considerat că cea mai bună soluție este intervenția chirurgicală”, a declarat mijlocașul la închidere.

În condițiile în care recuperarea va decurge bine, mijlocașul central al grupării slătinene ar putea reveni pe teren în primăvară. Alin Pavel a evoluat titular în multe dintre jocurile din această primă parte a sezonului. După meciul din deplasare cu FC Bihor, acesta a acuzat dureri lombare din ce în ce mai mari.

Un alt jucător al divizionarei secunde slătinene, aflat în perioada recuperării, după intervenția chirurgicală suferită, este fundașul central Wallace da Silva. Brazilianul va relua pregătirea alături de ceilalți componenți ai echipei în primăvară.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 12 Nov. 2014, 16:42 Seria 2
Pe aceeași temă