Pasini vrea să preia din nou UTA împreună cu trei oameni de afaceri italieni

Marius ANGHEL 29 Nov. 2013, 14:41 Seria 2
Pasini vrea să preia din nou UTA** împreună cu trei oameni de afaceri italieni

Fiindcă a ajuns într-o situație critică, UTA se agață de orice speranță în dorința de a ieși din nou la lumină. Așa se face că Roberto Pasini, fostul președinte „textilist” la finalul anilor ”90, care la acea vreme nu a fost cel mai darnic patron, este privit ca un posibil salvator al Campioanei Provinciei.

Italianul a revenit de două zile în Arad împreună cu trei oameni de afaceri din Peninsulă, cu care, pe lângă interese financiare în oraș, ar avea și un plan de salvare al „Bătrânei Doamne”.

În cadrul unei emisiuni la West TV, Pasini și prietenul său, doctorul Dan Pârvulescu, au vorbit despre o unitate a orașului în jurul echipei fanion și despre investiții imediate de 200-300 de mii de euro. Italianul a fluturat și un proiect de patru pagini tipărite pentru revitalizarea UTA-ei, însă a discutat mai mult la general despre ceea ce-și propune odată ce va prelua din nou frâiele în Calea Aurel Vlaicu. Roberto Pasini a oferit și o organigramă a clubului de 10-12 angajați în posturi cheie, dintre care nici jumătate nu vor fi plătiți pentru munca lor de către club și asta pentru că vor fi reprezentanții investitorilor la Arad.

Aceștia din urmă ar avea afaceri în domeniul imobiliar, publicitar și chiar sportiv și se vor avea în acest weekend întâlniri cu autoritățile locale, șeful Camerei de Comerț, iar în această după-amiază, cel puțin Roberto Pasini e așteptat la Old Lady”s Pub pentru o discuție aplicată cu conducerea Suporter Club UTA.

Poate, cu această ocazie, italianul va afla că nu mai este obligat să discute cu Giovanni Catanzariti și Adrian Marțian despre preluarea grupării arădene aflată in insolvență. Roberto Pasini a mai fost la un pas de revenirea la UTA la începutul anului 2008, când Nicolae Bara a lăsat din mână hățurile.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 29 Nov. 2013, 14:41 Seria 2
Pe aceeași temă