Pascal, în fața debutului la CSM: „Sper să începem cu o victorie”

Marius ANGHEL 15 Mar. 2013, 18:22 Seria 2
Pascal, în fața debutului la CSM:**

CSM debutează în retur sâmbătă, 16 martie, de la ora 11.00, pe teren propriu, cu FC Argeș. Tot debut va fi și pentru tehnicianul vâlcenilor, Alex Pelici, cel care va sta pe banca alb-albaștrilor pentru prima dată într-o partidă oficială, la fel ca și doi dintre jucătorii nou-veniți, portarul Pascal și fundașul Apostol. Cei doi ar trebui, în mod normal, mâine, să fie titulari contra piteștenilor.

„Echipa și-a propus ca obiectiv clasarea în primele șase locuri, iar eu, pe plan personal, îmi doresc să primesc cât mai puține goluri. Am găsit o echipă bună, cu mulți jucători tineri, dar foarte valoroși. Eu și Apostol putem aduce un plus de experiență. Sper să începem cu o victorie mâine, în jocul cu Argeș” spune portarul Adi Pascal.

Fostul portar al Unirii a fost pe lista vâlcenilor încă din vară, dar mutarea nu s-a concretizat. „Mi-am dorit să plec de atunci de la Alba, fie la Vâlcea, fie la  Târgu Mureș, dar nu am reușit, aveam în contract o clauză care mă bloca. Nu am apărat în tur decât un meci, pentru că au fost divergențe cu conducerea, dar asta nu este un impediment, mă simt în formă bună.” a mai afirmat Pascal.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 15 Mar. 2013, 18:22 Seria 2
Pe aceeași temă