Pâncotani blestemați: au mai pierdut un atacant după antrenamentul de azi. Cioablă s-a accidentat și el

Marius ANGHEL 07 Apr. 2015, 18:53 Seria 2
Pâncotani blestemați: au mai pierdut un atacant după antrenamentul de azi.** Cioablă s-a accidentat și el

Atacanții divizionarei secunde arădene Șoimii Pâncota au intrat într-o zodie ghinionistă de la începutul acestui an. Alin Mihai, Albert Voinea, Alexandru Sălăjan și acum Alexandru Cioablă s-au ales cu accidentări, ultimul chiar la antrenamentul din această dimineață.

Titular în deplasarea de la Caransebeș, „vârful” împrumutat de la Viitorul Constanța, acuză o entorsă la genunchi și, probabil, va face un examen RMN pentru a exclude alte complicații. Cert este că recuperarea sa până vineri, când pâncotanii joacă la Oradea, este – practic – imposibilă.

Tot la capitolul absențe pe faza ofensivă e trecut și Dragoș Dragalina. Mijlocașul coordonator încă acuză dureri la tendon și nu s-a pregătit nici azi. În schimb, în grup a reintrat Sălăjan, absent la ultimele două partide oficiale. Dacă va fi apt și din punct de vedere fizic, fostul atacant al UTA-ei devine singura opțiune a lui Ionuț Popa ca atacant de careu pentru disputa de șase puncte de pe malul Crișului Repede.

Pe gazon s-a revăzut și Voinea, însă acesta a făcut doar alergări ușoare. Atacantul și-a scos de curând ghipsul după fractura la metatarsiene suferită în deplasarea de la Timișoara. Probabil, Albert Voinea va putea fi apt de joc de abia peste două săptămâni, în etapa a 4-a a play-out-ului ligii secunde.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 07 Apr. 2015, 18:53 Seria 2
Pe aceeași temă