Pană vrea să profite de absențele Gloriei: „Sper să ne regăsim, să câștigăm acest meci”

Marius ANGHEL 28 Mar. 2014, 18:04 Seria 2
Pană vrea să profite de absențele Gloriei:**

Metalul Reșița primește sâmbătă, de la ora 11:00, în Valea Domanului, vizita Gloriei Bistrița, într-un meci foarte important deoarece are implicații în lupta pentru play-off.  

Marian Pană și-a asumat posibilitatea întoarcerii cu un rezultat negativ de la Pitești, ceea ce s-a și întâmplat, dar a odihnit mai mulți jucători pentru partida cu bistrițenii. „Trebuie să ne canalizăm atenția și toate eforturile pentru meciul de sâmbătă, care a devenit foarte, foarte important ținând cont și de ce s-a întâmplat în etapa trecută. Eu sunt foarte optimist și sper să ne regăsim, să câștigăm acest meci”, a spus tehnicianul după eșecul cu CS Mioveni.

Metalul nu are probleme de efectiv și este gata să profite de absențele pe care le are, în schimb, Gloria. „E poate cel mai important  meci. Au ceva absențe, dar după o victorie cu 3-0 au moral bun. Au avut doi eliminați miercuri, alți doi în etapa trecută, dar uneori factorul determinat este cel psihologic. Mă aștept la un meci greu, dar putem să-l câștigăm. E la îndemâna noastră să câștigăm jocul”, a mai spus Pană.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 28 Mar. 2014, 18:04 Seria 2
Pe aceeași temă