Pană vrea patru puncte cu Bistrița și FC U: „Simt că e momentul să câștigăm”

Marius ANGHEL 29 Oct. 2013, 17:00 Seria 2
Pană vrea patru puncte cu Bistrița și FC U:**

Metalul e despărțită de doar două puncte de Craiova lui Mititelu, lidera seriei a II-a din liga secundă, și Marian Pană simte că echipa lui poate produce o mare surpriză în această ediție de campionat.

Victoria obținută în fața lui CS Mioveni menține Metalul Reșița în zona superioară a clasamentului și îl face pe antrenorul Pană să spere la mai mult, astfel că a impus ca obiectiv pentru următoarele două partide, cu Gloria Bistrița, în deplasare, și cu FC Universitatea Craiova, acasă, obținerea a cel puțin patru puncte. „Sunt convins că vom bate la Bistrița. Am spus că e momentul nostru la Vâlcea, dar cred că abia acum este. În condițiile în care întâlnim un adversar care joacă și va fi un teren bun trebuie să câștigăm. Simt că e momentul să câștigăm un meci din nou în deplasare”, a declarat antrenorul echipei din Valea Domanului. Bistrița a cedat primul loc în clasament runda trecută, după ce a pierdut cu Craiova lui Mititelu.

În ciuda faptului că pentru Metalul urmează două partide dificile, cu echipele de pe locurile unu și trei, Marian Pană este foarte optimist. „După Bistrița avem intermediară cu Craiova. Dacă reușim să luăm cel puțin patru puncte în aceste două meciuri e foarte bine”, a adăugat tehnicianul.

Dacă se va întâmpla așa cum anticipează sau și-ar dori Pană, rosso-nerii ar putea prelua șefia în Liga a II-a.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 29 Oct. 2013, 17:00 Seria 2
Pe aceeași temă