Pană: „Trebuie neapărat să batem la Slatina, reintrăm în cărțile promovării”

Marius ANGHEL 23 Apr. 2014, 14:50 Seria 2
Pană:**

Metalul Reșița a debutat cu stângul în play-off-ul în care se joacă promovarea în Liga I, dar rosso-nerii nu și-au pierdut optimismul.

Marian Pană era foarte încrezător înaintea meciului de la Târgu Mureș, cu ASA, și chiar dacă elevii săi au avut o prestație bună, poate cea mai reușită în deplasare în acest sezon, Metalul a cedat cu 0-2 în fața celei de-a doua favorite a seriei. ,,Am jucat bine, dar dacă nu o bagi în poartă, degeaba. Nu ne-am demoralizat sub nicio formă. Am pierdut pe o greșeală și am simțit că băieții sunt puțin dezamăgiți. Nu ne-au surprins cu nimic, în sensul că nu ne-au dominat, și rămânem cu regretul că nu am scos un rezultat bun”, a spus antrenorul de pe banca Reșiței.

Voia programul al doilea făcut de FRF

Federația Română de Fotbal începe tot mai mult să semene cu Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin, care ne-a obișnuit cu tot felul de schimbări ale schimbărilor. Așa s-a întâmplat și cu țintarul play-off-ului în Liga a II-a. ,,Ne-a cam dat peste cap cu programul ăsta, dar nu avem ce face. Era mai convenabil să jucăm acasă, nu două meciuri consecutive afară, dar asta e situația. Inițial știam că jucăm la Slatina, apoi că totuși vine Bistrița la noi, pentru ca în final să rămână că jucăm primele două meciuri afară”, a comentat Pană bâlbele federației.

Condamnați să câștige

După eșecul cu ASA, partida de sâmbătă, de pe terenul lui FC Olt, a devenit crucială pentru rosso-neri. ,,Trebuie neapărat să batem la Slatina. Mergem la Slatina să luăm puncte. Nu avem accidentați, nu avem suspendați. Slatina are o echipă bună, dar trebuie să câștigăm. Dacă reușim să câștigăm, reintrăm în cărțile promovării. Putem bate tot acasă, pentru că suntem invincibili, și atunci lucrurile se schimbă, dar trebuie neapărat să scoatem ceva din meciul ăsta”, a mai spus Pană.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 23 Apr. 2014, 14:50 Seria 2
Pe aceeași temă