Pană: „Nu mai avem nicio scuză și va trebui să dăm tot ce avem mai bun”

Marius ANGHEL 07 Mar. 2014, 13:16 Seria 2
Pană:**

„Rosso-nerii” au început cu stângul cursa pentru un loc de play-off și implicit pentru speranțele la promovare anunțate de conducere. După remiza dezamăgitoare de pe terenul ultimei clasate din B2, Minerul Motru, tehnicianul Metalului, Marian Pană, a afirmat că echipa sa nu mai are nicio scuză dacă nu obține victoria în jocul de mâine, cu colega de clasament FC Olt Slatina.

Revenirea la jocurile oficiale nu a fost una fericită pentru reșițeni, care au realizat o campanie amplă de transferuri: doar 0-0 la Motru pentru Oprița și compania. „Noi ne propusesem să câștigăm cele trei puncte. Știam că nu avem un meci ușor, puteam să facem treaba aceasta încă din prima repriză, dar din păcate concentrarea și soluția finală a făcut să nu marcăm, ușor ușor s-a complicat situația și din cauza terenului. Important e că echipa a arătat că poate”, a declarat Marian Pană cu referire la ultimul joc.

Sâmbătă, pe arena „Mircea Chivu”, Metalul Reșița primește replica lui FC Olt, grupare care runda trecută a beneficiat de neprezentarea Universității Craiova la joc. Echipa din Slatina totalizează cu cele trei puncte luate la masa verde tot 21 în clasamentul seriei vestic, dar cu un golaveraj superior trupei bănățene. Marian Pană consideră că elevii săi pot cu siguranță să câștige partida dacă se mobilizează. „Sigur, nu mai avem nicio scuză în meciul următor și va trebui să dăm tot ce avem mai bun pentru a ne apropia cele trei puncte. Întâlnim o echipă bună, care vrea să intre în play-off. O echipă motivată, cu care mereu am avut jocuri grele. Eu consider că dacă băieții se vor concentra la maximum și vor conștientiza că o victorie ne-ar pune într-o poziție bună pentru ce va urma, atunci eu cred că vom reuși. Va fi un meci de luptă, probabil și pe un teren greu, dar eu am încredere în echipă și în exprimarea ei, bineînțeles trebuie mai multă concentrare, îndrăzneală, la finalizare”, a spus Pană.

Partida Metalul Reșița – FC Olt Slatina face parte din runda a 16-a a Ligii a II-a, seria a II-a, și începe de la ora clasică: 11.00.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 07 Mar. 2014, 13:16 Seria 2
Pe aceeași temă