Pană: „La Slatina vom avea un meci mai greu decât la Târgu Mureș”

Marius ANGHEL 25 Apr. 2014, 16:41 Seria 2
Pană:**

Metalul a pierdut meciul de debut în play-off-ul Ligii a II-a de fotbal, în deplasare, cu ASA Târgu Mureș, și este aproape condamnată să obțină un rezultat pozitiv sâmbătă, pe terenul lui FC Olt.

O înfrângere ar tăia mult din elanul rosso-nerilor în încercarea lor de a obține o promovare la care nu se așteptau nici cei mai optimiști suporteri ai echipei din Valea Domanului, iar Marian Pană crede în continuare în băieții săi.

„Cu două victorii poți să te duci în față. Pentru noi e foarte important meciul de la Slatina, pentru că dacă nu vom reuși să venim cu puncte va fi din în ce în ce mai dificil, în sensul că, psihologic, vom resimți mai mult diferența de puncte. Echipa e pregătită să facă un meci bun, așa cum am făcut și la Târgu Mureș, dar unde din păcate șansa nu ne-a surâs. Sperăm ca de data aceasta, pe fondul unui joc bun, să luăm și puncte. Nu ar fi rău să plecăm și cu un punct, dar ar fi important să le luăm pe toate trei”, a declarat Pană.

Antrenorul Metalului anticipează un meci greu pentru echipa sa, în ciuda faptului că slătinenii nu și-au depus dosarul de licențiere pentru Liga I și, practic, pentru ei play-off-ul nu are vreo miză. „Știu că Slatina are o echipă bună, am avut meciuri grele cu ei, nu cred că e o echipă resemnată, chiar dacă se spune că nu are licență. Poate că vom avea un meci mai greu decât la Târgu Mureș. Nu cred că o echipă din play-off va face jocurile cuiva. Eu cred că, cel puțin în meciul cu noi, vor face totul să ne bată. Chiar dacă Slatina a pierdut cu 1-4 la Craiova, eu spun că diferența nu e atât de mare”, a mai adăugat Pană.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 25 Apr. 2014, 16:41 Seria 2
Pe aceeași temă