Pădureanu le cere bani oamenilor de afaceri

07 Oct. 2011, 15:17 Seria 2
Pădureanu** le cere bani oamenilor de afaceri

Președintele Gloriei Bistrița, Jean Pădureanu, a fost prezent la Topul Firmelor, eveniment la care au participat cei mai importanți oameni de afaceri din județ. După decernarea premiilor, Jean Pădureanu le-a vorbit celor prezenți despre situația în care se află clubul și le-a cerut ajutorul.

„Am o oarecare jenă că am ajuns în această situație. Singurul lucru care mă consolează în toată această treaba este că nu noi am greșit. Pe de o parte au greșit cei care au judecat acest caz, dar și situatia financiară a orașului și a clubului, care ne-au făcut să ne aflăm în imposibilitatea de a ne achita obligațiile față de stat.

Faptul că am ajuns în Divizia B, într-un fel sau altul ne-a făcut să ne reculegem din mers, n-am pierdut niciun meci, sper să nu pierdem multe meciuri și să promovăm pentru anul viitor, însă până atunci, cu regret o spun, ne va fi foarte greu și cred că ajungem la desființarea acestui club.

Sursele de finanțare în acest moment sunt foarte, foarte mici. Apelez la cei care iubiți fotbalul, dar și la cei care sunt potenți financiar și neiubitori de fotbal și care ne pot sprijini. Poate vom găsi forme de a elimina suspiciunile, pentru că în momentul de față asupra clubului Gloria există foarte multe suspiciuni, lucuri care însă nu sunt justificate, dar timpul le va rezolva pe toate” a spus Pădureanu, care a încheiat totuși pe un ton optimist: „Ne vedem la anul în Liga I!”

Sursa: sportulbistritean.ro

07 Oct. 2011, 15:17 Seria 2
Pe aceeași temă