Ovidiu Popescu așteaptă să revină cât mai curând pe teren: „Mai am de stat două luni, dar sper să mai apuc să joc și în acest an”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Sep. 2015, 13:18 Seria 2
Ovidiu Popescu așteaptă să revină cât mai curând pe teren:**

Operat în vară de ligamente și menisc, mijlocașul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Ovidiu Popescu (22 ani), așteaptă să revină cât mai curând pe teren.

Ultimul meci al lui Ovidiu Popescu a fost în aprilie 2015, în play-out, Șoimii Pâncota – CSM Râmnicu Vâlcea, scor 1-0. „După meciul de la Pâncota m-am accidentat la antrenamente, am fost diagnosticat cu ruptură de menisc și ligamente. Am fost operat la București, recuperare am făcut tot acolo, cu un preparator fizic. Acum mă apuc de alergare și sală. Ușor, ușor, vreau să revin. Mai am de stat două luni, dar sper să mai apuc să joc și în acest an, depinde de cât de repede voi fi apt. Conducerea clubului mă sprijină foarte mult în această perioadă dificilă. Am văzut echipa în meciul de Cupă cu Mediaș, este important să prindem play-off-ul în acest sezon. Eu cred că vom reuși” a spus Ovidiu Popescu.

Mijlocalul central, originar din Drăgășani / Vâlcea, este unul dintre cei mai vechi jucători din lot, având aproape trei ani la echipă, după ce a evoluat și pentru Damila, după promovarea echipei în eșalonul secund.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Sep. 2015, 13:18 Seria 2
Pe aceeași temă