Ovidiu Mihai a debutat în Liga a 2-a: „Sper să nu mai am parte de accidentări”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 09 Jun. 2014, 11:55 Seria 2
Ovidiu Mihai a debutat în Liga a 2-a:**

Atacantul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Ovidiu Mihai (18 ani) a debutat sâmbătă în Liga a 2-a, în jocul pierdut de echipa sa, 0-3 la Craiova, cu CS Universitatea.

Cu siguranță, Mihai a fost cel mai ghinionist jucător din Zăvoi, ascensiunea sa fiind blocată de două accidentări, ambele soldate cu rupturi de ligament! Mai întâi, abia transferat de Damila de la Sporting Pitești, atacantul s-a accidentat la piciorul stâng și s-a operat. Apoi, abia recuperat la stângul, a venit a doua accidentare, la piciorul drept și jucătorul a fost nevoit să ajungă din nou pe masa de operație.

A strâns din dinți și acum, refăcut complet, tânărul atacant a primit șansa să debuteze în al doilea eșalon. „Nu mai jucasem din martie 2013, de la un meci de Liga a IV-a. Mă bucur că am revenit pe teren, după aproape un an și jumătate, este debutul meu la Liga a 2-a. Va fi mult de muncă, sper să nu mai am parte de accidentări” a spus Mihai.

Originar din Râmnicu Valcea, tânărul a început fotbalul la grupele de juniori ale echipei Oltchim, iar în anul 2008 a fost transferat la Școala de fotbal de la Câmpulung-Muscel. Până în 2012 a activat în campionatul de juniori, la echipa Sporting Pitești, de unde a fost propulsat la lotul național de juniori Under 17.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 09 Jun. 2014, 11:55 Seria 2
Pe aceeași temă