Orădenii vor să facă o figură frumoasă la Reșița: „Lăsăm acasă problemele cu care ne confruntăm”

Marius ANGHEL 27 Feb. 2015, 14:34 Seria 2
Orădenii vor să facă o figură frumoasă la Reșița:**

În acest sfârșit de săptămână se reia campionatul Ligii a II-a la fotbal. Prima etapă din stagiunea de primăvară o programează pe formația orădeană să evolueze sâmbătă, de la ora 11, la Reșița, în compania echipei locale, una dintre fruntașele Seriei a II-a. Metalul Reșița ocupă locul al II-lea al clasamentului, cu 29 de puncte, în timp ce FC Bihor se situează pe poziția a IX-a, cu 14 puncte.

Trebuie precizat însă faptul că ierarhia seriei vestice a Ligii a II-a a fost refăcută după ce în această săptămână formația AFC Fortuna Poiana Câmpina a înștiințat Federația Română de Fotbal că se retrage, iar potrivit regulamentului toate jocurile din retur – și cele care le-a disputat în toamnă, precum și acelea prevăzute pentru această primăvară – le pierde la „masa verde” cu scorul de 0-3.

Astfel, FC Bihor câștigă jocul din etapa a II-a a returului cu AFC Fortuna cu 3-0, joc pe care pe teren, la Câmpina, l-a pierdut cu 0-2. De asemenea, și Metalul Reșița câștigă cu 3-0 confruntarea din prima etapă a returului cu AFC Fortuna, după ce pe teren, acasă, pierduse cu 1-2. Astfel se face că în clasament, atât FC Bihor cât și Metalul Reșița au urcat câte un loc.

„Întâlnim un adversar bun din Liga a II-a, un adversar cu pretenții, care, prin cele declarate, încă nu a abandonat lupta pentru promovare. În ce ne privește pe noi, vom încerca să facem o figură cât mai frumoasă. Încercăm să lăsăm acasă problemele cu care ne confruntăm și să ne prezentăm cât mai onorabil la ora jocului. Am încredere deplină în băieți, după această perioadă de pregătire, în care s-au antrenat foarte bine. Putem aborda cu încredere acest joc”, a declarat antrenorul FC Bihor, Călin Cheregi.

Tehnicianul orădean are întreg lotul valid înaintea acestei dispute, cu excepția lui A. Achim, care a fost operat de apendicită, dar de peste o săptămână și-a reluat antrenamentele. Plecarea echipeispre Reșița este programată pentru vineri, după antrenamentul de dimineață.

În meciul din turul campionatului, din toamnă, pe 3 octombrie, la Oradea, cele două formații au remizat cu scorul de 1-1.

Sursa: eBihoreanul

 

Marius ANGHEL 27 Feb. 2015, 14:34 Seria 2
Pe aceeași temă