Orădenii sunt optimiști înainte de meciul cu Fortuna: „Abordăm meciul cu maximă încredere”

Marius ANGHEL 13 Nov. 2014, 17:47 Seria 2
Orădenii sunt optimiști înainte de meciul cu Fortuna:**

După ce a stat în prima etapă a returului, FC Bihor revine în campionat în acest week-end și va disputa următorul joc din Liga a II-a, Seria a II-a, sâmbătă, de la ora 11, în deplasare, la Câmpina, pe terenul formației locale AFC Fortuna Poiana Câmpina.

Jocul va conta pentru etapa a XIII-a și va opune echipele situate pe locul III, AFC Fortuna Poiana, cu 21 de puncte, și locul X, FC Bihor, cu 7 puncte.

În partida tur, de la Oradea, din etapa a II-a, din data de 6 septembrie, AFC Fortuna s-a impus cu scorul de 3-1.

Dacă în runda anterioară, FC Bihor a stat, în schimb, prahovenii au câștigat, la Reșița, pe terenul fostului lider, Metalul, cu scorul de 2-1. Astfel, și prin prisma acestui fapt, se anunță un joc extrem de dificil pentru „roș-albaștri” sâmbătă.

„Întâlnim un adversar cu rezultate bune în ultima perioadă, un adversar preocupat de joc și care este situat pe o poziție fruntașă a clasamentului. Din punctul nostru de vedere, abordăm meciul cu maximă încredere. Tot lotul este valid. Mergem încrezători să ne jucăm șansa noastră”, a declarat antrenorul formației FC Bihor, Călin Cheregi.

Tehnicianul orădean nu se va putea baza la acest meci pe serviciile jucătorului Dorin Mihuț, care este suspendat, după cartonașul roșu primit în meciul cu FC Caransebeș.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 13 Nov. 2014, 17:47 Seria 2
Pe aceeași temă