Orădenii așteaptă cât mai mulți suporteri la meciul cu liderul: „Le putem oferi un spectacol pe măsura așteptărilor”

Marius ANGHEL 05 Mar. 2015, 15:30 Seria 2
Orădenii așteaptă cât mai mulți suporteri la meciul cu liderul:**

Sâmbătă, 7 martie, cu începere de la ora 11:00, FC Bihor va disputa primul joc oficial de pe teren propriu din noul an. În cadrul etapei a 18-a a Seriei a II-a din Liga a II-a, clubul orădean va primi pe Stadionul „Iuliu Bodola” vizita liderului clasamentului Seriei a II-a, ACS Poli Timișoara.

„Ne așteaptă din nou un meci greu, ca și în prima etapă. Întâlnim adversarul de pe primul loc al seriei, un adversar de tradiție, un club bine organizat din toate punctele de vedere, atât administrativ cât și sportiv. Sperăm să ne ridicăm la valoarea adversarului și să facem o figură cât mai frumoasă. Aștept în aceste momente dificile prin care trece clubul FC Bihor, așa cum s-a întâmplat la ultimul meci de acasă din toamnă, cu CSM Râmnicu Vâlcea, când i-am simțit efectiv alături de noi, ca spectatorii și suporterii noștri să vină în număr cât mai mare la stadion, iar noi să le putem oferi un spectacol pe măsura așteptărilor”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

„Așteptăm toți suporterii să fie alături de echipă”, a declarat și președintele clubului, Viorel Nemeș.

De precizat că prețul unui bilet de intrare la acest joc este de 10 lei, gratuit urmând a avea doar copii sub 14 ani.

În această săptămână, antrenorii echipei FC Bihor au condus ciclul normal de antrenamente, iar pentru jocul de sâmbătă vor fi indisponibili jucătorii: Bogdan Țoca, suspendat o etapă după eliminarea de la Reșița, și Adam Achim, aflat în recuperare de operația de la apendicită.

Meciul de sâmbătă de la Stadionul Iuliu Bodola va opune echipele de pe locul IX, FC Bihor, cu 14 puncte, și prima poziție, ACS Poli Timișoara, cu 33 de puncte.

Dacă în prima etapă din stagiunea de primăvară, FC Bihor a jucat la Reșița, cu Metalul, o altă fruntașă a clasamentului, unde a cedat nemeritat cu 0-1, în schimb ACS Poli a avut liber, dar a disputat un amical, pe teren propriu, cu UTA Bătrâna Doamnă, pe care l-a câștigat cu scorul de 5-1.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 05 Mar. 2015, 15:30 Seria 2
Pe aceeași temă