Oprița nu vrea să lase Timișoara să se bucure de promovare chiar la Reșița. Au în plan doar victoria deși „nici cu mâncarea nu stăm bine”

Marius ANGHEL 08 May. 2015, 16:20 Seria 2
Oprița nu vrea să lase Timișoara să se bucure de promovare chiar la Reșița.** Au în plan doar victoria deși

Metalul Reșița poate amâna mâine bucuria promovării elevilor lui Dan Alexa doar printr-un succes. Situația din Valea Domanului a depășit însă demult punctul critic. Tehnicianul Daniel Oprița a subliniat din nou problemele „rosso-nerilor”, care nu pot beneficia în această perioadă nici măcar de o alimentație corectă. Chiar și așa acesta vizează trei puncte mâine pentru ca ACS Poli să nu sărbătorească pe terenul lor.

Antrenorul reșițenilor s-a resemnat în privința șanselor la promovare, dar vrea ca elevii săi să mai uite o dată de problemele din afara gazonului, mâine, când pe Bârzava sosește liderul autoritar al seriei vestice. „Vrem să câștigăm. Nu mai avem nimic de pierdut și nicio șansă la primul loc. Vrem să fie un meci frumos, sperăm să vină și mai multă lume și să fie un spectacol. Nu putem conta pe Dandea, care e suspendat, și nici pe Octavian Vasile, care e accidentat și nici nu va mai juca până la finalul sezonului deoarece trebuie să se opereze. În rest, aceleași probleme cu banii și sunt din ce în ce mai mari. Nici cu mâncarea nu stăm bine, băieții mai mănâncă și câte un fel. Mai avem puțin până la final și încercăm să o ducem așa, deși jucătorii s-au cam săturat. Cel puțin să se gândească la meciul cu Poli și după aceea mai vedem. Mai avem meciul de la Satu Mare și cel de la Slatina, care nu se joacă. Dar să trecem de primul, cel cu Timișoara”, a declarat, citat de caon.ro, Daniel Oprița.

ACS Poli are nevoie de un singur punct din confruntarea de mâine pentru a fi promovată matematic pe prima scenă. Partida face parte din runda a VI-a a play-off-ului Ligii a II-a și se dispută pe arena „Mircea Chivu”, de la ora 11. Sâmbăta trecută timișorenii s-au impus cu 2-1 (2-0) pe „Dan Păltinișanu”.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 08 May. 2015, 16:20 Seria 2
Pe aceeași temă