Olimpia vrea victoria în Zăvoi chiar dacă îi lipsesc trei jucători de bază

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 14:21 Seria 2
Olimpia vrea victoria în Zăvoi** chiar dacă îi lipsesc trei jucători de bază

Etapa a noua a Ligii a II-a la fotbal aduce o nouă deplasare lungă pentru Olimpia Satu Mare. Formația sătmăreană va evolua la Râmnicu Vâlcea, localitate aflată la aproximativ 470 de kilometri distanță de Satu Mare. Tocmai din acest motiv, conducerea clubului a luat decizia de a porni la drum spre Vâlcea joi dimineață.

Așa cum a declarat secundul Olimpiei, Ioan Dragomir, delegația sătmăreană și-a fixat plecarea pentru joi la ora 8. Antrenorii au reținut în lot următorii 20 de jucători: Șuta, Miron și Anca – portari; Munteanu, Bălău, Ene, Iuhas, Villand, Molnar, Swarckopf, Micaș, Hanus, Dragoș, Feier, Lemac, Sabău, Mureșan, Kinczel, Marinaș, Roghină – jucători de câmp.

Rămân acasă, din diverse motiv mai mulți jucători din care trei sunt titulari de bază. Ne referim la Bujor, Zsiga și Gavrilescu, absențe care ar putea cântări greu în economia meciului. Bujor are mâna în gips și este în continuare indisponibil, al doilea, Zsiga are probleme digestive, în timp ce Gavrilescu, cel mai bun jucător din teren în meciul cu FC Bihor, a suferit o contractură musculară și nu poate juca sâmbătă. Tot din motive de sănătate, pe lista celor care nu au fost reținuți în lot se mai află Moș, Roatiș și Cipri Prodan.

Întrebat despre meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, antrenorul Tiberiu Csik ne-a declarat: „Noi mergem la victorie în fiecare meci. Sper să ne întoarcem acasă neînvinși, chiar cu toate cele trei puncte”.

Jucătorii sătmăreni vor ajunge la Vâlcea spre seară, dar nu vor avea programat niciun antrenament pentru joi. Ei au programată o ședință pentru vineri dimineață pe un teren din oraș. Urmează apoi meciul de sâmbătă după care delegația sătmăreană se va întoarce acasă.

Sursa: Informația zilei

Marius ANGHEL 31 Oct. 2013, 14:21 Seria 2
Pe aceeași temă