Olimpia vrea trei puncte de la Reșița: „Vom încerca să ne întoarcem cu toate puncte”

Marius ANGHEL 13 Sep. 2013, 14:17 Seria 2
Olimpia vrea trei puncte de la Reșița:**

După egalul obținut pe teren propriu în prima etapă a Ligii a doua la fotbal, Olimpia Satu Mare își continua aventura în eșalonul secund, de această dată în deplasare.

Sătmărenii au de parcurs o distanță de aproximativ 400 de kilometri până la Reșița, acolo unde sâmbătă, de la ora 11.00, vor disputa meciul etapei a II -a a Ligii a II -a la fotbal în compania formației locale, CS Metalul Reșița.

„Galben – albaștrii” vor să smulgă de la bănățeni cele trei puncte puse în joc. „Meciurile vor fi din ce în ce mai grele, dar ca și în fiecare partidă fiecare punct contează. Va fi greu, dar vom încerca să ne întoarcem acasă cu toate cele trei puncte puse în joc”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Alăuri de staff-ul tehnic au făcut deplasare cu 20 de ardeleni gata să înfrunte banatul, Șuta, Miron – Moș, Muntean, Bălău, Sabău, Ene, Hanus, Iuhas, Gavrilescu, Molnar, Svarczkopf, Micaș, Villand, Kinczel, Zsiga, Feier, Lemac, Dragoș, Bujor.

Un probabil prim 11 va fi alcătuit din Șuta- Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Gavrilescu – Villand, Svarczkopf, Zziga, Bujor, Lemac.

Articol scris de Elena Govor

Marius ANGHEL 13 Sep. 2013, 14:17 Seria 2
Pe aceeași temă