Olimpia joacă sâmbătă pentru Dragoș! Încasările de la meciul cu Vâlcea vor fi donate familiei micuțului de 8 luni ce are nevoie urgentă de o operație

Marius ANGHEL 18 Mar. 2016, 14:33 Seria 2

Olimpia Satu Mare joacă sâmbătă, de la ora 13:00, pe teren propriu, cu CSM Râmnicu Vâlcea, în etapa a 23-a a Ligii 2, nu doar pentru a obține prima victorie în 2016 sau pentru o poziție mai bună în play-out, ci și pentru o cauză umanitară. Gruparea sătmăreană face un gest de suflet pentru a ajuta un micuț copil care are nevoie urgentă de bani pentru a fi operat, iar pentru asta are nevoie și de sprijinul iubitorilor de fotbal.

Olimpia îi invită pe toți sătmărenii iubitori ai sportului sâmbătă la stadion, la meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, pentru a-l susține împreună pe micuțul Dragoș. Galben-albaștrii joacă de la ora 13:00 pentru Dragoș, un bebeluș de doar 8 luni care se luptă în aceste momente pentru viața lui.

Conducătorii clubului Olimpia au decis ca intrarea la meci să fie liberă și invită sătmărenii ca în schimbul biletului de intrare să doneze contravaloarea în bani pentru a-l susține pe Dragoș. Banii strânși astfel îi vor fi de mare ajutor micuțului care trebuie operat de urgență în Belgia pe vasele de sânge. Orice sumă, cât de mică, e importantă pentru a salva viața lui Dragoș. Urnele în care se vor putea face donații vor fi amplasate la intrarea în stadion și se vor afla în posesia membrilor familiei, respectiv a bunicilor copilului.

Micuțul Dragoș are nevoie urgentă de această intervenție chirurgicală în străinătate, iar costurile se ridică la aproximativ 40.000 de euro.

Pe lângă donațiile pe care pe vor face și ei, jucătorii Olimpiei vor intra în teren la meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea purtând tricouri albe imprimate cu fotografia micuțului Dragoș. Mesajul echipei este să vină toată lumea la stadion, pentru Dragoș de această dată, nu pentru ei.

Donații se pot face și direct în conturile deschise de familie:

BANCA TRANSILVANIA:

RO09BTRL03101201N23121xx Sabou Raluca Mariana -cont în lei
RO62BTRLRONCRT0205814402 Sabou Octavian Petruț – cont în lei
RO81BTRL03104201N23121XX Swift:BTRL
RO 22 SMA Sabou Raluca Mariana – cont în euro.

Marius ANGHEL 18 Mar. 2016, 14:33 Seria 2
Pe aceeași temă