Olimpia, în pericol să joace meciurile de acasă în alt oraș. Stadionul din Satu Mare „nu mai poate fi omologat”

Marius ANGHEL 07 Jul. 2015, 19:18 Seria 2
Olimpia, în pericol să joace meciurile de acasă în alt oraș.** Stadionul din Satu Mare

La primul antrenament al jucătorilor Olimpiei din această vară, cel de luni, a fost prezent și Dan Băbuț, președintele clubului sătmărean. Cu această ocazie a avut loc o conferință de presă ad-hoc la care, alături de președinte, a participat și antrenorul Tiberiu Csik.

Potrivit celor spuse de Dan Băbuț, în proporție de 80 la sută, stadionul Olimpia nu va putea găzdui meciurile din campionat. Asta pentru că arena nu îndeplinește condițiile tehnice pentru a putea găzdui meciuri oficiale. Informația zilei scrie că aici președintele Băbuț a făcut trimitere la infrastrucură, starea precară a tribunelor, a terenului sau a vestiarelor. În această privință s-au specificat și trei orașe unde ar putea ajunge să joace Olimpia pe teren propriu în campionatul Ligii 2.

„Avem o mare problemă. Stadionul nu mai are aviz de la Inspectoratul de Stat în Construcții și nu mai poate fi omologat. Dacă nu se achiziționează stadionul Someșul riscăm să mergem la Oradea, Baia Mare sau Cluj Napoca să jucăm acasă în Liga a 2-a”, a spus Băbuț.

Deocamdată, din cauza problemelor financiare care împiedică asigurarea unul buget pentru noul sezon, Olimpia încă nu s-a înscris în campionatul Ligii 2. Termenul limită este până pe 20 iulie.

Marius ANGHEL 07 Jul. 2015, 19:18 Seria 2
Pe aceeași temă