Olimpia e pregătită să înfrunte ASA: „Va fi un meci greu, dar noi suntem optimiști și încrezători”

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 15:00 Seria 2
Olimpia e pregătită să înfrunte ASA:**

Olimpia Satu Mare va primi sâmbătă, de la ora 11.00, vizita formației ASA Târgu Mureș, pentru a disputa meciul etapei a III-a al Ligii a II-a la fotbal.

De această dată, pe Stadionul Olimpia va avea loc „duelul” foștilor steliști, Tiberiu Csik, antrenorul formației Olimpia Satu Mare și Edi Iordănescu antrenorul formațiai ASA Târgu Mureș. Ambii tehnicieni își doresc să obțină cele trei puncte puse în joc.

Formația sătmăreană ocupă în acest moment locul VII în clasament, dar cu toate acestea nu este deloc speriată de faptul că echipa pregătită de Edi Iordănescu, fiul fostului internațional Anghel Iordănescu ocupă locul III  în clasamentul Ligii a II-a.

„Galben – albaștrii” au intrat în această după amiază în cantonament, iar mâine vor intra în teren cu mult optimism și gata să lupte pentru a-și trece în cont prima victorie din acest tur de campionat. „Va fi un meci greu, dar noi suntem optimiști și încrezători”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Un posibil prim 11 al Olimpiei Satu Mare: Șuta – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Feier, Svarczkopf, Villand, Zsiga, Bujor, Lemac.  

Jucătorii Olimpiei invită toți iubitorii fotbalului la stadion pentru a-i susține. Prețul unui bilet este de 5 lei.

Articol scris de Elena Govor

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 15:00 Seria 2
Pe aceeași temă