Olimpia are meci greu la redebut: „Avem anumite emoții din toate punctele de vedere”

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 14:43 Seria 2
Olimpia are meci greu la redebut:**

Olimpia Satu Mare va redebuta, după șapte ani, sâmbătă în sezonul competițional 2013 – 2014, al Ligii a II-a la fotbal. „Galben – albaștrii” vor primi acasă, de la ora 11.00, vizita formației lui Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova pentru a disputa prima etapă a Ligii secunde.

Adversara Olimpiei este o echipă cu renume în fotbalul românesc care revine în campionat după doi ani de absență.

Olimpia e gata să „atace” acest sezon competițional cu 25 de jucători cu experiență, din care trei portari, opt fundași, opt mijloacași și șase atacanți. Aceștia au intrat de joi după masă în cantonament și așteaptă cu nerăbdare startul campionatului.

„Ca și redebut, după atâția ani în care nu am mai jucat în Liga a II -a, avem anumite emoții din toate punctele de vedere. Sper să facem față jocului și să începem campionatul cu o victorie în fața propriilor suporteri”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Suporterii sunt așteptați la stadion într-un număr cât mai mare pentru a-și susține favoriții. Biletul de intrare este 5 lei. Prețul unui abonament va fi de 70 de lei care va fi valabil pentru 16 meciuri, iar un bilet VIP va  costa 150 lei.

Un prim 11 probabil al Olimpiei Satu Mare: Șuta – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Molnar, Villand, Scvarzkopf, Zsiga, Bujor, Lemac.

Articol scris de Elena Govor

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 14:43 Seria 2
Pe aceeași temă