Obiectiv: promovarea!

28 Jul. 2009, 16:59 Seria 2
Obiectiv:** promovarea!

 

Resemnați cu ideea că sezonul viitor vor evolua în liga secundă, jucătorii FC Argeș și-au stabilit obiectivul: revenirea cât mai rapidă în prima ligă. După ce au aflat componența și programul seriei, Tameș și Năstăsie spun că FC Argeș ar trebui să promoveze fără probleme

FC Argeș a aflat programul competițional al noului sezon de liga a doua ce va începe pe 15 august. Iulian Tameș a declarat că în acest an echipa nu trebuie să întâmpine probleme în tentativa de a reveni în prima ligă: " Pentru o echipă care a terminat sezonul trecut pe locul zece în liga întâi, programul trebuie să fie unul ușor. Trebuie să ne revenim repede și să câștigam cât mai multe meciuri pentru a reveni din nou în liga întâi."

 

Chiar dacă în mod oficial nu au fost înștiințați de conducerea FC Argeș despre obiectivul pentru noul sezon, jucătorii alb-violeți și-au fixat singuri ținta – promovarea în liga întâi: "Cred că nu mai este nevoie să se mai stabilească un obiectiv. Știm că trebuie să promovam anul acesta și să aratăm că locul nostru este în liga întâi."

 

Sursa: argesfc.ro

28 Jul. 2009, 16:59 Seria 2
Pe aceeași temă