„O să încerc să dau mai mult în retur”

12 Dec. 2011, 12:59 Seria 2
„O să încerc să dau mai mult** în retur

La finalul săptămânii trecute, staff-ul tehnic utist a convocat patru jucători pentru discuții referitoare la prestațiile avute în turul campionatului. Lui Claudiu Drăgan i s-a comunicat că nu mai este dorit în Calea Aurel Vlaicu, în timp ce Gâlcă, Calvin și Nădăban au fost atenționați să ofere mai mult în partea a doua a campionatului.

Totuși, pare surprinzătoare decizia în ceea ce îl privește pe Aly Calvin Tolmbaye, jucător care a avut o evoluție cel puțin constantă în tur, evoluând atât ca fundaș și mijlocaș dreapta dar și ca atacant la un moment dat.

„Antrenorul are întotdeauna dreptate, chiar dacă poate am fost surprins că am fost chemat pentru o astfel de discuție. Mi s-a spus ce ofuri sunt în privința mea și o să încerc să fiu mai bun ca în retur. Se așteaptă să dau mai mult pe teren și asta o să fac. Am luat tot ce a fost mai bun din aceea discuție și sper ca în retur să le satisfac doleanțele antrenorilor”, ne-a declarat Calvin.

„Cred că m-am descurcat bine ca și fundaș dreapta, nu am greșit grav la niciun gol primit de noi. Pentru mine important e să joc oriunde mă bagă antrenorii, nu contează postul. Asta îmi propun pentru retur, să joc titular meci de meci, să am constanță în evoluții”, a mai adăugat fotbalistul.

Jucătorul adus de la Gloria a vorbit și de decizia luată de conducerea clubului, de a-i penaliza pe jucători cu 25% din contracte pentru prestațiile avute: „Nu știu ce să spun, cert este că trebuie să avem ca și obiectiv pentru retur atingerea locului trei. Sunt tot felul de zvonuri în ceea ce le privește pe Bistrița și Timișoara și de aceea trebuie să ajungem pe podium. Poate ne trezim cu ajutorul lui Dumnezeu în postura celor de la Sibiu, de anul trecut, să promovăm așa. Dacă se va întâmpla așa, va fi bine și pentru noi că ne recuperăm banii, dar și pentru suporteri și club”.

În final, Calvin a dorit să transmită un mesaj: „Vreau să le urez Sărbători Fericite fanilor și tuturor celor care iubesc UTA!”

sursa: Sport Arad

12 Dec. 2011, 12:59 Seria 2
Pe aceeași temă