Discuții între Condescu și Sarcină în privința viitorului cluburilor Pandurii și Energeticianul. „Nu putem vorbi de o fuziune, cel puțin nu așa cum ne dorim”

Marius ANGHEL 04 Jul. 2019, 19:38 Campionat
Discuții între Condescu și Sarcină în privința viitorului cluburilor Pandurii și Energeticianul.**

Faptul că Pandurii se află într-o situație delicată din punct de vedere financiar, iar clubul Energeticianul a retrogradat în Liga 3, a determinat conducătorii celor două echipe care au sediul social în orașul Târgu Jiu să se așeze la masa negocierilor pentru o posibilă colaborare.

Marin Condescu, principalul creditor al clubului Pandurii, a recunoscut că a avut discuții cu Nicolae Sarcină, finanțatorul Energeticianului, însă spune că nu s-a ajuns la un acord.

„Nu există posibilitatea unei fuziuni. Noi am discutat problema, însă domnul Sarcină are alte planuri și alte strategii. Am discutat, dar nu putem vorbi de o fuziune, cel puțin nu așa cum ne dorim, și unul, și celălalt. Din punctul meu de vedere, la ora actuală, Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu are ceva ce foarte puține cluburi au. Nu cred că mai există în România un club cu o bază sportivă ca și cea a Pandurilor. Domnul Sarcină vrea să continue cu Energeticianul”, a spus Condescu, citat de Gorjeanul.

Sarcină și-a luat lucrurile pe care le avea la stadionul Jiul din Petroșani și își va muta echipa la Târgu Jiu, pe noul stadion, dar în planul său este și arena din Bălești.

În schimb, Marin Condescu prevede un viitor mai bun pentru Pandurii și nu se teme că echipa nu va rezista în noul sezon.

„Obiectivul echipei depinde de mai mulți factori. Avem pe 4 septembrie procesul, văd că Consiliul Județean și Consiliul Local merg pe direcția asta. Marin Golea a deschis porțile echipei pentru firme private și au venit foarte multe. E altceva, e un nou început, dar ca să promovezi îți trebuie cel puțin trei cicluri de transferuri”, a mai spus Condescu.

 

Marius ANGHEL 04 Jul. 2019, 19:38 Campionat
Pe aceeași temă