„O să depunem toate eforturile să nu retrogradăm”

11 Dec. 2008, 12:18 Seria 2

Președintele Consiliului de Administrație de la Minerul spune că situația delicată a echipei l-a făcut să revină la gruparea din Lupeni.
Oficialul din Vale susține că două au fost motivele pentru care a acceptata să revină la club.

 

„Am făcut-o pentru primarul Cornel Resmeriță pentru că știu ce eforturi depune atât dumnealui cât și Consiliul Local, dar și pentru că echipa se afla într-o situație delicată. Nu-mi este indiferentă soarta acestui club și de aceea pot spune că vom depune toate eforturile pentru a slava echipa de la retrogradare. Șanse teoretice sunt să ne salvăm mai trebuie să le punem și în practică”,a spus Ciriperu. Acesta a afirmat printre altele că e prematur să spună că dacă echipa se va despărți de vreun jucător în această iarnă.

 

S-a făcut în mare o analiză a turului, dar nu mă pot pronunța acum dacă ne vom despărți de cineva sau dacă vom aduce pe cineva. Deciziile acestea le vom lua la momentul respectiv”, a concluzionat președintele.

Vin „străini” la Minerul

Surse din cadrul clubului lupenean susțin ca la Minerul Lupeni este posibil să vină în această iarnă jucători din străinătate. Astfel se pare că Minerul este interesată de serviciile unui jucător sârb și a unui jucător croat. La ora actuală Minerul Lupeni este singura grupare din Vale care are în echipa de bază un jucător străin, este vorba de nigerianul Ghideon.

Președintele onorific Cornel Resmerișță a afirmat că ar dori să meargă în continuare pe mâna tânărului tehnician Ioan Dumitra, dar nu este exclusă nici varianta aducerii unui antrenor din București.

 

Articol scris de Loredana Juglea

11 Dec. 2008, 12:18 Seria 2
Pe aceeași temă