O nouă grevă la UTA? Neagu și Bârză nu și-au luat nici acum restanțele

Marius ANGHEL 05 Sep. 2013, 12:55 Seria 2
O nouă grevă la UTA?** Neagu și Bârză nu și-au luat nici acum restanțele

Adrian Marțian spunea că intenționează să fie corect față de jucători de acum înainte, însă mandatul său de șef cu atribuții complete al „Bătrânei Doamne” nu începe prea bine. Doi dintre fotbaliștii care s-au pregătit toată vara în Calea Aurel Vlaicu, unul dintre el fiind și antrenor la un moment dat, au plecat cu buzele umflate de la club. După renegocieri, George Neagu mai trebuia să încaseze 4800 de euro din restanțe, iar Dacian Bîrză, 3000, însă omul de afaceri dejean a refuzat să-i plătească pe cei doi. Din informațiile noastre, Marțian nu mai dorește să plătească datoriile din urmă ale jucătorilor și angajaților din spate.

Însă, dacă cei doi nu-și vor încasa acești bani nici joi, este posibil să refuze să se antreneze sub comanda lui Eugen Trică și asta cu două zile înainte de meciul oficial de la Oradea. Ca să nu mai spunem că ar putea și alți utiști care să se solidarizeze cu fostul lor antrenor, actualmente coechipier și prieten și Dacian Bîrză și să nu se dezbrace mâine. Rămâne de văzut cum va reacționa și antrenorul Trică la această nouă situație delicată din curtea Campioanei Provinciei.

În fine să mai spunem că s-au încheiat negocierile și au semnat noi contracte următorii fotbaliști: Oberhauser, Horvath – portari, Oltean, Țabără, Ardelean, Marcu, Firțulescu, Popescu, Zaluschi, Tecsi, Sălăjan, Roman și Dumitru – jucători de câmp. Acestora li se mai adaugă: Barabas, Raț, Gornic și Monac, care rămân să-și respecte vechile contracte.

Dorin Micșa, noul director administrativ al UTA-ei, spune că astăzi sunt mari șanse să semneze și Pascariu, Zanardini (renegocierea înțelegerii semnate cu Gheorghe Constantin acum o lună și jumătate) și, probabil, și Bogdan Apostu. Columbienii Ospina, Median și Santa își așteaptă actele din țara natală, dar situația lor nu este clarificată sută la sută. Surugiu trebuie să devină liber de contract înainte de a semna cu „textiliștii”.

Aseară, un „oficial” al clubului a plecat la București pentru a-i legitima pe fotbaliștii care au semnat înțelegeri cu UTA, dar și reînoiască vizele pentru cei vechi.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 05 Sep. 2013, 12:55 Seria 2
Pe aceeași temă