O nouă colaborare între FC Argeș și Dacia Mioveni

Ștefan Dobre 16 Jan. 2009, 21:09 Seria 2
O nouă colaborare între FC Argeș și Dacia Mioveni

După o pauză de un an și jumătate, colaborarea dintre FC Argeș și Dacia Mioveni ar putea fi reluată. Astfel, patru fotbaliști alb-violeți au șansa de a evolua la Mioveni din retur, aceștia făcînd acum pregătire cu echipa lui Iordan Eftimie.

 

Primii care au venit au fost portarul Roland Drăghici și jucătorul de cîmp Obăgilă, însă, după ce ultimul s-a întors la FC Argeș, alți trei fotbaliști alb-violeți au ajuns ieri la prînz în curtea Daciei. Este vorba despre Andrei Panait, Marian Vintilă și Alin Popa, trei fotbaliști care pînă ieri au făcut pregătire cu FC Argeș, fiind promovați de Ionuț Badea la începutul acestui an. Panait, Vintilă și Popa au făcut ieri primul antrenament cu Dacia, în timp ce Drăghici este la a patra ședință de pregătire.

 

„Îi știu pe toți cei veniți de la FC Argeș, i-am mai văzut. Au șanse mai mari să rămînă în lot decît alții. Din cîte știu, cei de la FC Argeș vor să îi lase să vină. Să vedem ce discuții vor mai fi“, declarat antrenorul Daciei, Iordan Eftimie.

 

Președintele lui FC Argeș, Cristian Mincă, a oferit mai multe detalii despre trecerea celor patru la Dacia: „Jucătorii se vor duce la Dacia sub formă de împrumut, pentru un an și jumătate, fără bani. Ei vor primi contracte și prime de la Dacia“.

 

Ultimul jucător de la FC Argeș care a evoluat pentru Dacia sub formă de împrumut a fost Cătălin Doman, acesta punînd în urmă cu două sezoane serios umărul la promovarea galben-verzilor în Liga I.

Ștefan Dobre 16 Jan. 2009, 21:09 Seria 2
Pe aceeași temă