„Nu va fi o simplă formalitate”. Olimpia nu se crede deja învingătoare înaintea meciului cu Metalul

Marius ANGHEL 06 May. 2016, 14:26 Seria 2

Olimpia Satu Mare este singura echipă neînvinsă din play-out-ul Seriei a 2-a a Ligii 2 și are șansa să își mențină invincibilitatea și în următoarele, cel puțin, două partide. Elevii lui Mircea Bolba vor întâlni de două ori la rând ultima clasată, pe Metalul Reșița. Iar conform calculelor hârtiei, Olimpia nu ar avea voie să piardă vreun punct din această dublă dacă vrea să nu aibă emoții cu retrogradare.

Reșița e retrogradată de mult, e pe minus în clasament și trimite pe teren o echipă formată în mare parte din juniori de la club. Chiar și în aceste condiții, tehnicianul Olimpiei, Mircea Bolba, e precaut și avertizează înaintea deplasării de azi de la Reșița.

„Nu va fi o simplă formalitate. Trebuie să fim concentrați și să încercăm să îi surprindem încă din primele minute. Metalul nu a pierdut ușor niciun meci din play-out, echipa lor nu are presiunea rezultatelor, așa că trebuie să tratăm foarte serios dubla cu ei”, a spus, citat de Gazeta de Nord-Vest, Mircea Bolba.

Potrivit Gazeta de Nord-Vest, antrenorul sătmărenilor e îngrijorat doar de accidentările unor jucători din lot și speră ca până la ora meciului de sâmbătă o parte dintre ei să fie apți. Băican, Șuta, Onicaș și Villand sunt cei care s-au accidentat în meciul cu Tărlungeni. Chivari, Iuhas sau Sălăgeanu vor absenta sigur la Reșița, aceștia având probleme medicale mai vechi și mai greu de recuperat.

Metalul Reșița – Olimpia Satu Mare, meci ce contrează pentru etapa a 5-a a play-out-ului, are loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul „Mircea Chivu” din Reșița. Partida retur va avea loc o săptămână mai târziu, la Satu Mare.

Marius ANGHEL 06 May. 2016, 14:26 Seria 2
Pe aceeași temă