„Nu trebuie să ne temem de meciul de la Oradea”

Marius ANGHEL 17 Oct. 2012, 17:08 Seria 2

În etapa a opta din Liga a II-a la fotbal cei de la FC Argeș vor juca în deplasare împotriva echipei FC Bihor Oradea. Piteștenii vor avea parte de un meci complicat, dar cu toate acestea alb-violeții sunt optimiști că pot obține un rezultat favorabil. Despre acest meci, dar și despre victoria din partida cu FC Maramureș Baia Mare am stat de vorbă cu jucătorul piteștenilor, Ionuț Nicolae.

– Cum a fost meciul de sâmbătă?
– A fost un joc în care am meritat victoria și până la urmă ne-a ieșit jocul obținând toate cele trei puncte. Am controlat meciul și până la urmă am continuat să insistăm în atac, iar la un moment dat am reușit să dăm lovitura la două acțiuni ale echipei noastre.

– Cât de important este acest succes pentru voi?
– Este o victorie care contează foarte mult pentru moralul nostru fiindcă veneam după cele două rezultate mai modeste din deplasare. Din păcate, nu am reușit să obținem rezultate foarte importante în meciurile pe care le jucăm în deplasare și asta nu pică deloc bine nici pentru noi. Numai că suntem încrezători că putem schimba lucrurile de acum înainte.

– Pentru tine a fost un meci mai special pentru că ai fost titular?

– Am fost titular la acest meci și asta nu poate decât să mă bucure. Sunt mulțumit de felul în care am jucat și cred că dacă eram puțin atent la finalizare reușeam să și marchez. Până la urmă este important că a câștigat echipa acest meci, nu mai are importanță dacă am marcat eu sau nu.

– Speri să rămâi titular și de acum înainte?
– Îmi doresc să pot să rămân titular și în meciurile ce vor urma de acum înainte, dar nu o să fie deloc ușor. Eu vreau doar să-i demonstrez antrenorului meu că se poate baza pe mine în momentele mai grele din acest campionat.

– Cum ți se pare meciul de la Oradea?
– Este un joc foarte complicat pentru noi, dar nu trebuie să ne temem de adversarul pe care îl vom întâlni. Acesta este un adversar periculos pentru noi, dar am încredere că putem să scoatem un rezultat bun.

– Se poate obține măcar un punct?
– Sunt ferm convins că putem să scoatem un rezultat pozitiv în acest meci și să ne întoarcem de la Oradea cu măcar un punct pentru că ar fi o liniște mai mare pentru echipa noastră.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 17 Oct. 2012, 17:08 Seria 2
Pe aceeași temă