„Nu mergem din postura de outsider, mergem să luăm punct sau puncte”

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 14:50 Seria 2

Jucătorul de bandă stânga al grupării FC Olt Slatina, Nicușor Bancu, a acuzat o accidentare la gleznă după meciul cu UTA, însă s-a antrenat toată săptămâna alături de ceilalți componenți ai lotului. Tânărul își dorește să evolueze contra celor de la Poli, acesta fiind încrezător într-un rezultat bun.

Jucătorii grupării FC Olt Slatina sunt optimiști înaintea meciului din deplasare cu ACS Poli Timișoara, grupare al cărei obiectiv este accederea în primul eșalon. Jucătorul de bandă stânga, Nicușor Bancu, a tras de el la antrenamente în ciuda durerilor resimțite la gleznă, după meciul cu UTA și speră să dea randament maxim la Timișoara.

„Mă simt bine, am făcut antrenamente la capacitate maximă, îmi doresc foarte mult să joc sâmbătă. Ne așteaptă două meciuri grele, important este cel cu Poli, iar după aceea ne vom gândi la partida cu CS Mioveni”
, a declarat Bancu.

„Va fi un meci dificil”

Fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina este conștient că lupta pentru puncte va fi aprigă. Nicușor Bancu crede că, dacă echipa va practica același joc bun reușit în deplasările din debutul sezonului, vor fi obținute puncte.

„Este un meci greu, dar dacă vom avea aceeași atitudine pe care am avut-o în meciurile de la Sibiu și Bihor, putem scoate puncte. Noi nu mergem din postura de outsider, mergem acolo să luăm punct sau puncte. Am făcut meciuri bune în deplasare, este momentul să demonstrăm că partida cu UTA a fost o întâmplare”, a mai spus tânărul jucător al divizionarei slătinene.

La partida cu FC Olt Slatina, clubul bănățean va organiza o tombolă pentru suporterii prezenți la meci. Premiile oferite constau în tricouri, șepci și rolinguri.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 14:50 Seria 2
Pe aceeași temă