„Nu cred că voi fi suspendat!”

16 Nov. 2011, 11:33 Seria 2
„Nu cred că voi fi suspendat!

În partea secundă a partidei câștigate sâmbătă de FC Argeș cu scorul de 1 – 0 în fața celor de la Unirea Alba Iulia, antrenorul principal al piteștenilor, Viorel Dumitrescu, a fost eliminat, acesta fiind trimis în tibune, acolo de unde a urmărit finalul confruntării dintre cele două formații.

În ciuda acestui fapt, principalul piteștenilor, Viorel Dumitrescu, așteaptă liniștit decizia Comisiei de Disciplină, declarând la finalul partidei de sâmbătă: „Nu cred că am de ce să fiu suspendat. Până la urmă nu am făcut nimic grav și chiar nu știu de ce am fost trimis în tribune. Este clar că am depășit puțin spațiul meu acolo, dar nu era nimic foarte grav. Se mai întâmplă asemenea lucruri pe durata unui meci de fotbal. Nu am mari emoții și nu cred că voi fi suspendat.”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

Precauți cu galbenele

FC Argeș mai are de disputat două meciuri până la finalul actualei ediții a turului de campionat. Elevii pregătiți de Viorel Dumitrescu vor juca sâmbătă în deplasare cu Gaz Metan Severin, după care în ultima etapă a turului de campionat vor primi pe teren propriu replica celor de la UTA Arad.

Antrenorul Viorel Dumitrescu a punctat faptul că sunt mai mulți jucători ce se află la limită din punct de vedere al cartonașelor galbene și că trebuie să fie atenți pe parcursul jocului de sâmbătă. „Avem mai mulți jucători ce sunt la un singur avertisment distanță de suspendare, dar sper ca jucătorii mei să fie atenți la Severin și să nu avem jucători suspendați pentru jocul de pe teren propriu cu UTA Arad. Sunt foarte importante aceste două jocuri pentru noi și sper ca importanța acestor partide să fie înțeleasă foarte bine și de către elevii mei.”, a punctat antrenorul echipei FC Argeș.

Sursa: Ziarul Top

16 Nov. 2011, 11:33 Seria 2
Pe aceeași temă