„Nu cred că sunt în stare să merg la înmormântarea lui Dossey”

10 Dec. 2008, 11:59 Seria 2
„Nu cred că sunt în stare să merg la înmormântarea lui Dossey

Jucătorul echipei Minerul Lupeni, Ionuț Dragomir nu crede că va participa la înmormântarea fostului său coleg de la Pandurii Tg Jiu, Ibrahim Dossey. Portarul care a decedat luni noaptea la spitalul Bagdasar Arsenic din București va fi înmormântat joi la ora 12 la Hârșova, în apropiere de Constanța, acolo unde s-a născut soția sa.

 

„Nu am puterea să mă duc la înmormântare. Prefer să am în minte imaginea lui de dinaintea accidentului. Nu am dormit toată noaptea. Sunt marcat de această tragedie”, a declarat cel care a fost pe toată perioada spitalizării alături de Dossey.

 

Ibrahim Dossey a fost grav rănit într-un accident petrecut la 13 septembrie, pe DN 1, în apropierea localității Breaza. El a intrat în comă după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral grav și o fractură craniană cu înfundare. În accident au mai fost rănite două persoane, o femeie în vârstă de 30 de ani și un copil de 9 ani, care nu au avut probleme grave. În prima ligă a fotbalului românesc Dossey a evoluat în 92 de partide, iar în liga secundă secundă a disputat 37 de meciuri.

 

Articol scris de Loredana Juglea

10 Dec. 2008, 11:59 Seria 2
Pe aceeași temă