Noi contre în Zăvoi! Pârvu îi răspunde lui Rufă: „Rezultatele negative se datorează conducerii”

Marius ANGHEL 02 Nov. 2012, 16:00 Seria 2
Noi contre în Zăvoi! Pârvu îi răspunde lui Rufă:**

Acuzat dur de patronul Rufă, mijlocașul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Florian Pârvu, nu se lasă călcat și picioare și dă replica șefului său.

„Chiar dacă antrenorul Tudor ne-a cerut să nu mai dăm declarații, vreau să îi răspund domnului Cătălin Rufă, referitor ca ceea ce a spus despre mine. Eu am jucat accidentat de la începutul turului, ieri am fost la doctor și mi-a zis că dacă mai făceam antrenamente cu ce am eu la picior, un chist format din bătături, ajungeam la operație. Domnul Rufă să nu uite că nu noi, jucătorii, l-am dat afară de domnul antrenor Artimon. Eu sunt tot acel caz de penitenciar care a fost golgeterul echipei anul trecut și tot acel caz de penitenciar care am fost sunat înaintea meciului de la Baia Mare de domnul Rufă și a promis că vom lua prima cu Voința Sibiu, dar nici până acum nu am luat-o. Sunt multe probleme care afectează vestiarul și nu pot jucătorii să dea un antrenor afară, tot conducerea este cea care îl dă. Dacă domnul Rufă are ceva personal cu mine, să îmi dea actele, dar să nu mai critice în presă jucătorii pentru că nu face decât să dăuneze grupului” spune Pârvu.

Mijlocașul vâlcean crede că șefii clubului sunt vinovați de situația actuală. „Multe dintre rezultatele echipei din acest sezon se datorează conducerii, pentru că jucătorii sunt aceeași, să nu uite că într-un un retur de campionat, plus meciurile din pregătire cu domnul Artimon nu am avut decât o înfrângere. Eu sper ca băieții să câștige mâine si să închidă gura la toată lumea”.

Ajunsă ultima clasată, CSM va juca mâine, în Zăvoi, cu Unirea Alba Iulia, o altă echipă aflată într-o situație critică, dar din cauze financiare. Din echipa vâlceană vor absenta Tomozei, Eremia, Gogoșoiu și Pârvu, toți accidentați, dar și Nicolae, suspendat pentru cumul de cartonașe.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 02 Nov. 2012, 16:00 Seria 2
Pe aceeași temă