Nițu crede încă în promovare: „Sunt șanse destul de mari, chiar de pe locul 3. Nu vreau să comentez mai multe”

Marius ANGHEL 24 May. 2013, 09:36 Seria 2
Nițu crede încă în promovare:**

Deși Damila mai are doar șanse minime să prindă locurile 1-2, care aduc promovarea directă, patronul Dan Nițu speră să ajungă în Liga I, chiar și de pe locul 3. 

„Sunt șanse destul de mari să promovăm, chiar de pe locul 3. Nu vreau să comentez mai multe, nu ar fi bine, pentru că s-ar interpreta că vrem să influențăm vreo decizie” spune senatorul Dan Nițu.

Vâlcenii așteaptă probabil ședința Comitetului Executiv al FRF, care ar putea lua o decizie favorabilă completării celor 18 locuri cu echipele de pe locurile 3 din eșalonul secund.

Altfel, Dan Nițu intenționează ca și pe viitor să păstreze actuala denumire a clubului, Damila Măciuca, care i-a adus multă reclamă. „Până recent, am avut intentia de a schimba numele echipei, dar multă lume m-a sfătuit să îl păstrez. Acum o lună dacă eram întrebat, aș fi spus că schimb denumirea, acum nu mai sunt atât de convins. Mulți specialiști din domeniul sportului mi-au spus că ar fi bine să ne păstrăm denumirea de Damila Măciuca, chiar de la televiziuni naționale mi-au spus că ne fac gratuit reclamă un an. Suntem echipa care am pornit de la țară și am făcut performanță, avem o imagine foarte bună. În orice domeniu e bine să asculți de părerea specialiștilor”.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 24 May. 2013, 09:36 Seria 2
Pe aceeași temă