Nikiema și-a rezolvat problemele cu actele și e așteptat la Timișoara. Alexa speră ca și situația lui Vlad Dragomir să se rezolve azi

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 24 Apr. 2015, 15:04 Seria 2

Timișorenii ar putea avea noutăți importante la final de săptămână. Africanul Victor Nikiema, mijlocaș care nu a putut să debuteze pentru ACS Poli într-un joc oficial, e așteptat să revină în sfârșit în Banat cu actele în ordine. De asemenea, tehnicianul Dan Alexa vrea un răspuns pozitiv de la juniorul Vlad Dragomir în privința contractulului propus de clubul de pe Bega. Puștiul e dorit la Arsenal Londra.

Nikiema era așteptat în cursul săptămânii la Timișoara, dar nici acum internaționalul burkinabez nu era la „Dan Păltinișanu”. Se pare că mijlocașul african și-a rezolvat până la urmă problema cu actele, antrenându-se între timp și la centrul lui Sporting Braga. În perioada de lipsă de sub comanda „Chirurgului” el a fost activ la naționala U23 a Burkinei Faso (foto mic), cu care a învins selecționata similară a Coastei de FIldeș, scor 2-1 (22 martie), în manșa în care a evoluat. Meciul a contat pentru Jocurile Panafricane U23. „Săptămâna aceasta îl așteptăm, să văd în ce stadiu fizic este. Sper să mai prindă niște meciuri. E un jucător cu calitate, care ne-a lipsit”, a spus, joi, Dan Alexa despre situația lui Nikiema.

În schimb, săptămâna aceasta alb-negrii l-au primit la antrenamente pe fostul lor component din defensivă, Alin Șeroni, care s-a despărțit de FC Brașov și e liber de contract.

Răspuns de la Dragomir

ACS Poli așteaptă vineri și un răspuns de la Vlad Dragomir, căpitanul naționalei U16, care e dorit la Arsenal Londra. El trebuie să decidă de ziua sa, când împlinește 16 ani, dacă semnează cu timișorenii ca profesionist sau alege să meargă în Anglia. „Vom ști și oficial decizia lui probabil. Dragomir, din tot Centrul el are cele mai mari șanse să joace la seniori. Am mai spus-o … el ar putea să crească foarte mult aici. Eu sper să aleagă Poli Timișoara”, a conchis Alexa.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 24 Apr. 2015, 15:04 Seria 2
Pe aceeași temă