Nicușor Bănică nu va mai juca în tur

21 Aug. 2009, 11:42 Seria 2
Nicușor Bănică nu va mai juca în tur

 

După ce și-a fracturat cotul, fostul portar al Universității Craiova va intra în programul normal de pregătire tocmai la mijlocul lunii noiembrie. „Am avut ghinion. M-am accidentat chiar înaintea campionatului. După ce-mi voi scoate ghipsul, voi afla cât timp va dura perioada de recuperare. Oricum, nu știu dacă voi mai apăra în acest tur”, a explicat Bănică, care sezonul trecut apărase, sub formă de împrumut, la Minerul Lupeni.

După încheierea campionatului, portarul de 25 de ani își reziliase contractul cu Universitatea Craiova și a devenit primul transfer al verii pentru FC Drobeta, cu care a semnat pe două sezoane. Adus să-l înlocuiască pe veteranul Dorin Hîrsu, Bănică speră să-și găsească noua echipă în preajma podiumului în momentul în care va fi apt de joc. Până atunci, acesta le ține coechipierilor pumnii în derby-ul de mâine, de la Vânju Mare.

„Îmi doresc să câștigăm cu Argeș. Va fi un meci greu, dar și noi avem o echipă bună”, a precizat Bănică. În lipsa sa, Marian Bucurescu va alege între Alin Barbu și cealaltă achiziție a verii dintre buturi, Marius Șuta.

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

21 Aug. 2009, 11:42 Seria 2
Pe aceeași temă