Nicolo Napoli aproape de Universitatea Cluj!

03 Jul. 2009, 17:11 Seria 2
Nicolo Napoli** aproape de Universitatea Cluj!

Florin Walter, noul acționar al „șepcilor roșii”, s-a înțeles cu Nicolo Napoli pentru preluarea băncii tehnice. Italianul va veni împreună cu Jerry Gane și un preparator fizic italian, persoane cu care a colaborat și la Craiova.
 

 

Cei doi au ajuns la un acord verbal, iar în cursul zilei de mâine se vor semna documentele. Un argument solid în alegerea lui Napoli l-a constituit faptul că acesta a lucrat în Bănie cu jucători tineri și se pliază perfect pe proiectul gândit de Walter.
 

 

Fostul antrenor al Craiovei este în aceste momente în București, unde a pus la punct cu noul patron al „șepcilor roșii” condițiile trecerii sale la echipa clujeană. „Este adevărat că am vorbit cu Walter, dar asta nu înseamnă că sunt antrenorul Universității. Mâine seară voi decide unde voi antrena. Mai am și alte oferte”, a spus antrenorul italian.
 

 

Giuseppe Signiori, Tybor Selymeș și Florin Răducioiu au fost și ei pe lista clujenilor, însă nu s-a concretizat nimic și până la urmă s-a ajuns la varianta Napoli.
 

 

Astfel, deși Florian Walter anunța că Universitatea Cluj nu se va bate la promovare în acest sezon, dorindu-se crearea unei echipe tinere și competitive, mișcările din ultima perioadă fac din Cluj un serios pretendent la promovare.

 

Sursă: prosport.ro

03 Jul. 2009, 17:11 Seria 2
Pe aceeași temă