Neagu se teme de faliment: „Cine ar trebui să fie interesat de soarta UTA-ei stă pe margine”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Dec. 2013, 15:56 Actualizat: 19 Dec. 2013, 15:57 Seria 2
Neagu se teme de faliment:  „Cine ar trebui să fie interesat de soarta UTA-ei stă pe margine”

Unul dintre cei mai optimiști fotbaliști ai „Bătrânei Doamne” în 2013 începe să-și piardă la rândul său speranța. George Neagu a crezut cu adevărat în renașterea UTA-ei. A strâns din dinți în vară, când pe stomacul gol s-a ocupat de antrenamentele echipei, a mobilizat jucătorii în vestiar în calitate de căpitan în lunile în care Adrian Marțian arunca cu critici și a dat cu chiu cu vai 75% dintr-un salar din cele patru cuvenite, iar în noiembrie, alături de Eugen Trică și Bogdan Apostu, a și bătut la ușile oamenilor de afaceri pentru a face rost de banii ce să mențină echipa în viață.

Acum, însă, fundașul de 28 de ani e tot mai pesimist și asta pentru că: „Cine ar trebui să fie interesat de UTA stă pe margine. Adică, oamenii care au dus clubul în această situație sunt mai impasibili ca niciodată, lăsându-ne pe noi, jucătorii și în special pe Bogdan Apostu să ne luptăm pentru UTA. Sper ca în ceasul al 12-lea cine trebuie să acționeze să se trezească, să facă ceva, căci altfel ne paște falimentul. Spun asta cu mare regret, căci am fost unul dintre cei mai optimiști oameni din echipă, dar acum nu mai știu ce să cred”.

În calitate de căpitan de echipă, Neagu este sunat zilnic de coechipierii săi, care se interesează de banii pe care îi au de luat în contul muncii lor. „Cei care au dus clubul în situația aceasta ar trebui să se gândească că unii dintre fotbaliști nu vor avea ce să pună sub brad de Sărbători. Sunt copii care au salarii de 200 de euro pe lună și când nu-i iau nici pe aceia e pur și simplu bătaie de joc. De exemplu, ce să le spun eu lui Popescu sau Ardelean, care s-au pregătit exemplar și au jucat meci de meci, iar acum nu-i bagă nimeni în seamă? Mi-au spus că au avut Sărbători sărace, dar ca aceasta niciodată”, a conchis utistul.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Dec. 2013, 15:56 Actualizat: 19 Dec. 2013, 15:57 Seria 2
Pe aceeași temă