Neagu îi dă replica lui Țabără: „Nu poate să mă judece din moment ce nu a făcut nimic pentru UTA” Fundașul îi răspunde

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 13:08 Seria 2
Neagu îi dă replica lui Țabără:

Fotbaliștii care nu mai au încredere în Adrian Marțian și care și-au obținut dezlegările s-au declarat dezamăgiți și de căpitanul echipei. Considerând că George Neagu a schimbat inexplicabil partea, Ionel Țabără l-a atacat dur pe fundașul „alb-roșiilor”.

Acesta a încercat să fie cât de cât diplomat, însă chiar și așa i-a dat un răspuns destul de acid fostului fundaș al arădenilor. „Nu vreau să intru în conflict cu niciun coleg sau fost coleg, dar mulți dintre ei nu știu că eu am renunțat la bani pentru ca alții să-și primească drepturile financiare. Eu nu sunt de partea nimănui, sunt de partea clubului UTA, îmi doresc ca acest club să meargă mai departe. Așadar, Țabără, care nu a făcut nimic pentru acest club, ba chiar a făcut o grămadă de greșeli defensive în campionat, nu mă poate judeca, fiindcă eu am stat la club în condiții vitrege și mi-am asumat și alte responsabilități decât cele de simplu fotbalist. Am antrenat o perioadă de timp echipa, am umblat după bani, eu zic că am făcut ceva pentru UTA. Repet, nu vreau să intru într-o dispută mediatică cu nimeni, ci doar vreau să se știe că eu sunt doar de partea clubului UTA”, a replicat căpitanul „textiliștilor”.

Se știe că George Neagu și-a câștigat încrederea și respectul majorității colegilor, dar și al suporterilor „Bătrânei Doamne” după nenumăratele episoade în care și-a manifestat atașamentul față de culorile „alb-roșii”. Se știe că jucătorii UTA-ei au ajuns în atenția întregului mapamond după ce le-au cântat suporterilor din tribună la finalul disputei cu FC Bihor.

La declarațiile făcute de căpitanul UTA-ei, dar și la acuzele lansate de acesta, Țabără a venit cu dreptul său la replică. „Am văzut că George spune că aș fi făcut greșeli în apărare și aș vrea să-mi spună exact care au fost golurile luate din vina mea. În schimb, eu îi spun să-și aducă aminte de autogolul dat în meciul cu Olimpia Satu Mare, dar și de golurile încasate în minutele de prelungire. Cu excepția golului de la Oradea, la restul are partea sa de vină. Și aș mai vrea să-și amintească finalul partidei cu Reșița. Mister a spus că vrea să plece de la echipă, dar el a fost cel care s-a ridicat în picioare și l-a rugat să nu ne lase la greu. Iar acum observ că e de cu totul altă părere și mă întreb de ce”, ne-a declarat fostul fundaș al arădenilor.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 13:08 Seria 2
Pe aceeași temă