Neagu, golgheter peste atacanți! „Băiatul ăsta vrea să ne ia pâinea”

25 Mar. 2012, 10:32 Seria 2
Neagu, golgheter peste atacanți!**

Dintre fotbaliștii transferați în iarnă, în prima etapă a turului doar doi și-au făcut loc în primul „unsprezece” al „Bătrânei Doamne”. George Neagu și Bogdan Mara au fost printre cei mai buni utiști în „fieful” celor de la Juventus București, jucătorul de bandă stânga chiar trecându-și numele pe lista marcatorilor.

Apetitul ofenisv al fostului echipier al celor de la CS Mioveni s-a simțit și în partidele de verificare ale iernii și a fost confirmat și în testul cu Frontiera Curtici. Neagu a reușit „dubla” vineri seara prin două lovituri de cap bine plasate, apărând și în alte ocazii periculos în careul advers.

„Băiatul ăsta vrea să ne ia pâinea. E periculos rău”, glumea Mara de pe margine. Într-adevăr, dintre atacanți, doar Miron a mai ținut cât de cât ritmul cu Neagu, în ceea ce privește golurile marcate în ultimele partide, fie că vorbim despre cele amicale sau cele oficiale.

Roland Nagy a observat și el momentul de grație al elevului său și l-a ajutat oarecum cu o poziționare mai ofensivă în teren. „Neagu e un jucător de travaliu, care-și dorește foarte mult să fie util echipei, iar de aici și până la reușitele sale nu e decât un pas. În plus, formează un cuplu sudat cu Siminic, și el un fotbalist care aleargă mult și are realizări pe ambele faze”, a prceizat antrenorul „textiliștilor”.

Sursa: Sport Arad

25 Mar. 2012, 10:32 Seria 2
Pe aceeași temă