Neagu a renăscut odată cu UTA: „Dacă eu ajut echipa, echipa mă ajută pe mine”

Marius ANGHEL 31 Oct. 2012, 15:32 Seria 2
Neagu a renăscut odată cu UTA:** „Dacă eu ajut echipa, echipa mă ajută pe mine

Unul dintre fotbaliștii care și-au revenit odată cu echipa este George Neagu. Fotbalistul de bandă stânga a crescut de la meci la meci, iar luni seara a fost în centrul fazei ce a deblocat confruntarea cu FCM Târgu Mureș. Fostul piteștean a fost faultat dur în careu de Abraham, iar Alin Gligor a transformat penalty-ul dictat de arbitrul Florin Marcu.

Dar, fotbalistul de 27 de ani a fost și la originea altor faze periculoase, dar și-a făcut bine treaba și pe faza defensivă. Nu multă lume a știut că Neagu a avut dureri din pricina unei pubalgii, dar: „Mister ne spune mereu că trebuie să facem sacrificii. În meciuri din acestea, în care știam că trebuie să batem neapărat pentru a ne apropia de vârful clasamentului, am uitat de orice și a ieșit bine. Dar, cu toții am muncit și e victoria echipei din teren, a echipei de pe banca de rezerve, a celor care au stat în tribună, a staffului tehnic, dar și a fanilor noștri minunați care ne-au încurajat în număr destul de mare ținând cont de condițiile meteo”, spune „textilistul”, care a prins încredere în el odată cu rezultatele echipei. „Dacă echipa joacă, joc și eu altceva. Dacă eu ajut echipa, echipa mă ajută pe mine. Asta trebuia să facem de la bun început, e bine că ne-am revenit acum și avem alte perspective de la acest campionat”, a adăugat utistul.

Neagu a ținut să precizeze că vestiarul a fost mereu încrezător în forțele proprii. „Deși, la un moment dat, am fost la destul de multe puncte distanță de locurile promovabile, nu am cedat. Acum, că suntem foarte aproape, ne dorim să ducem la bun sfârșit această luptă pentru promovare. Când vii la UTA, nu poți propune decât să faci performanță, ori asta înseamnă să evoluezi din nou în Liga 1. Am spus că vom deveni un grup din ce în ce mai unit și s-a văzut exact cum stăm în meciul cu Târgu Mureș”, a adăugat mijlocașul arădenilor.

În fine, utistul mai crede că lupta pentru promovare rămâne deschisă pentru toate formațiile din prima jumătate a clasamentului. „Orice echipă are perioade bune și mai puțin bune. De exemplu, Corona a început bine, dar cred că o să cadă și ea la un moment dat. Valorile sunt echilibrate în această serie, deci se poate întâmpla orice. Însă, acum noi ne gândim doar la parcursul nostru, căci vrem să terminăm turul doar cu victorii”, a concluzionat George Neagu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 31 Oct. 2012, 15:32 Seria 2
Pe aceeași temă