Neagu a plecat, utiștii se pregătesc de grevă!

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 12:44 Seria 2
Neagu a plecat,** utiștii se pregătesc de grevă!

Deși îi cunoșteau problema cu neplata chiriei în apartamentul în care locuia, conducătorii „Bătrânei Doamne” nu au crezut că George Neagu va părăsi cu adevărat Aradul. Utistul și-a făcut bagajele și a plecat la Orăștie, dar nu înainte de a mai face un compromis pentru binele echipei de suflet. Fiindcă s-a ocupat de pregătirea jucătorilor în ultimele săptămâni, fundașul stânga era cel mai în măsură să-i sugereze lui Giovanni Catanzariti numele colegilor săi ce ar merita să îmbrace tricoul „alb-roșu” în noua stagiune.

Astfel, timp de o oră și jumătate, cei doi s-au consultat și în final s-au oprit la o listă de 17 jucători, de pe care nu lipsesc nou sosiții Horvath, Marcu, Firțulescu, Pascariu, Ardelean sau Popescu, însă și alții care au transpirat de o lună la antrenamentele din Calea Aurel Vlaicu.

Oricum, niciunul dintre aceștia nu au fost chemați la negocieri pentru semnarea unor contracte de joc, totul depinzând de ceea ce se va întâmpla la nivel de conducere în debutul săptămânii viitoare. Cert este că alte patru nume sunt sub semnul întrebării, iar la patru fotbaliști s-a renunțat defintiv.

Totul se poate – însă – schimba dacă Adrian Marțian preia clubul, așa cum a promis. Probabil, o parte dintre cei care au primit undă verde acum nu vor fi păstrați, sau nu vor dori ei să continue, un prim semnal fiind dat printr-o așa-zisă grevă ce se prefigurează cel puțin pentru ziua de luni. Câțiva utiști și-au arătat deja solidaritatea față de Neagu și au anunțat că nu se vor mai antrena până ce nu se vor rezolva problemele în ceea ce-l privește pe fundașul stânga, dar și pe ei. Firțulescu, Pascariu și Bîrză nu se vor dezbrăca de hainele de stradă astăzi, ultimul plecând – de fapt – și el acasă la finalul acestei săptămâni.

Avocații lui Gio și Marțian merg la Finanțe pentru UTA

Iulian Zaharia, avocatul lui Giovanni Catanzariti, a confirmat ieri pentru SportArad că astăzi dosarele UTA-ei vor fi pe masa Finanțelor arădene.

„Am vorbit cu Marius Drăgănescu, șeful Finanțelor, și avem fixată o întâlnire pentru luni, la ora 11,00, cu domnul Petru Haș. I-am comunicat acest lucru și lui Dan Idița, avocatul domnului Marțian, care mi-a confirmat prezența acolo prin SMS”, a dezvăluit Zaharia.

UTA are de achitat la bugetul de Stat circa 230,000 de euro. Teoretic, marea miză a întâlnirii de astăzi este acceptarea de către Finanțe a garanțiilor pe care le-ar oferi Adrian Marțian cum că va plăti, eșalonat, datoria.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 12:44 Seria 2
Pe aceeași temă