„Ne-am obișnuit să ne măcelăreasca jucătorii”

Loredana JUGLEA 27 Nov. 2008, 19:19 Seria 2

Oficialii echipei Minerul sunt îngroziți de accidentarea suferită de un jucător de bază. Mijlocașul de 22 de ani Valentin Apostol a fost dus la spital cu salvarea în timpul meciului de campionat dintre Vâlcea și Minerul, și sunt șanse slabe ca acesta s-și mai reia activitatea forate curând.

„Așa ceva nu am văzut. Are gaură în gleznă, atât de tare a fost intrarea adversarului care nici măcar nu a fost sancționat cu cartonaș. Ne-a lăsat jucătorul în stare gravă. Dar ne-am obișnuit să ne măcelărească jucătorii”, au spus oficialii.

După lovitura primită Apostol a fost dus la Urgență și i s-a pus glezna în ghips.”Avea gheata plină cu sânge. Apostol este indisponibil pentru multă vreme . Probabil că își va relua pregătirea la iarnă”,a spus antrenorul secund Iosif Rus.

În altă ordine de idei, vremea rea din această săptămână, zăpada căzută îngreunează antrenamentele celor două echipe din liga secundă: Jiul Petroșani și Minerul Lupeni. Cei de la Lupeni spun că stratul de zăpadă este de 10 centimetri și vor proteja terenul, preferând să se antreneze pe alte terenuri de la bază.

„Terenul mare este destul de greu, dar practicabil. Preferăm ca echipa să nu intre pe terenul principal pentru a-l proteja în vederea partidei de sâmbătă cu CFR Timișoara. În aceste condiții băieții fac antrenamente pe terenul numărul doi”, au spus lupenenii.

Loredana JUGLEA 27 Nov. 2008, 19:19 Seria 2
Pe aceeași temă